OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

17:07

GRDOVICI RIBARI

MLADEN GRDOVIC

17:03

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

DRAZEN ZECIC

16:57

KADA MISEC NOC ZABILI

KLAPA NEVERA

16:53

TI SI PJESMA MOJE DUSE

MISO KOVAC

16:50

STORIJA JE STALA

BRANIMIR BUBICA & KLAPA SEBENICO

16:44

I LL BE YOUR BABY TONIGHT

ROBERT PALMER

16:39

DAL SE SJETIS NEKAD MENE 2015

SINISA ZUNEC & DUSKO LOKIN

16:36

DODJI VECERAS

JOLE

16:32

V MOJEM TELESU

MAMBO KINGS

16:26

DECKO AJDE OLADI

POSLEDNJA IGRA LEPTIRA

01. 04. 2021 14:27 | K. Š.

Sprožila govorice, da se v Sevnico vrača Melania Trump!

Na Aktualu so že večkrat razkrili, da sta Melania in Donald Trump večkrat na različnih bregovih in se, prav tako kot vsak par, ne razumeta najbolje. Zato se je Mojci Gornik in Juretu Ličnu zdela odlična ideja, da bi bila to lahko dobra iztočnica za prvoaprilsko šalo.

Mojca in Jure sta potegnila Aktualove poslušalce. Foto: Arhiv

»Vemo, da sta Melania in Donald res večkrat tarča rumenega tiska, zato smo si ju tokrat privoščili tudi mi na Aktualu,« pove Mojca. In tako sta Jure in Mojca svoje poslušalce obvestila, da iz Sevnice prihaja zanimiva vest, da naj bi tamkajšnji prebivalci v zadnjih dneh večkrat opazili Melanio, kako se sprehaja po Sevniškem gradu.

»Zato se pojavljajo ugibanja o nakupu le tega. Melanija si naj bi včeraj pred zaprtjem države v sevniški kavarni, privoščila tudi svojo tortico,« je navihano poudaril Jure.

Toda največje prvoaprilsko presenečenje je šele sledilo. Poslušalci so zaznali, da gre za prvoaprilsko šalo, zato so jo nadgradili s svojimi iskrivimi domislicami. »Med drugim so nas obveščali, da naj bi Melania kupovala velikonočno šunko v mesnici, pa da je prišla pozirat za kip, ki ga bodo postavili sredi rondoja in celo, da že nastaja nova slaščica, Sevniška grmada, ki jo bo krasila figurica v obliki Donalda Trumpa, najbolj bizarna potegavščina pa je bila ta, da naj bi Melanija kupila sevniško komunalo, ker bi iz recikliranih materialov rada izdelovala prav posebno linijo ženskih torbic.«

Poslušalci so tako sodelovali v zgodbi, da je skoraj vse skupaj postalo resnično. Zato je to še en dokaz več, da je res čarobno biti član Aktualove družine, kjer se vsak dan zgodi nekaj edinstvenega.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)