TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:21

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

16:16

PIJANICA NISAM

JOLE

16:12

HOTEL MODRO NEBO

KINGSTON

16:08

PALOMA NERA

SEVERINA

16:05

NIMA SOLDI, E PA CA

IVANA KOVAC

15:56

KAD ZAGRMI DALMATINSKA

DAVOR BORNO

15:51

TISUCU MILJA

MALIGANI

15:47

LIPE OCI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

15:43

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

01. 04. 2021 14:27 | K. Š.

Sprožila govorice, da se v Sevnico vrača Melania Trump!

Na Aktualu so že večkrat razkrili, da sta Melania in Donald Trump večkrat na različnih bregovih in se, prav tako kot vsak par, ne razumeta najbolje. Zato se je Mojci Gornik in Juretu Ličnu zdela odlična ideja, da bi bila to lahko dobra iztočnica za prvoaprilsko šalo.

Mojca in Jure sta potegnila Aktualove poslušalce. Foto: Arhiv M24

»Vemo, da sta Melania in Donald res večkrat tarča rumenega tiska, zato smo si ju tokrat privoščili tudi mi na Aktualu,« pove Mojca. In tako sta Jure in Mojca svoje poslušalce obvestila, da iz Sevnice prihaja zanimiva vest, da naj bi tamkajšnji prebivalci v zadnjih dneh večkrat opazili Melanio, kako se sprehaja po Sevniškem gradu.

»Zato se pojavljajo ugibanja o nakupu le tega. Melanija si naj bi včeraj pred zaprtjem države v sevniški kavarni, privoščila tudi svojo tortico,« je navihano poudaril Jure.

Toda največje prvoaprilsko presenečenje je šele sledilo. Poslušalci so zaznali, da gre za prvoaprilsko šalo, zato so jo nadgradili s svojimi iskrivimi domislicami. »Med drugim so nas obveščali, da naj bi Melania kupovala velikonočno šunko v mesnici, pa da je prišla pozirat za kip, ki ga bodo postavili sredi rondoja in celo, da že nastaja nova slaščica, Sevniška grmada, ki jo bo krasila figurica v obliki Donalda Trumpa, najbolj bizarna potegavščina pa je bila ta, da naj bi Melanija kupila sevniško komunalo, ker bi iz recikliranih materialov rada izdelovala prav posebno linijo ženskih torbic.«

Poslušalci so tako sodelovali v zgodbi, da je skoraj vse skupaj postalo resnično. Zato je to še en dokaz več, da je res čarobno biti član Aktualove družine, kjer se vsak dan zgodi nekaj edinstvenega.