OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

0:46

JOS TE VOLI MALA

NINA DONELLI

0:46

LA BAMBA

LOS LOBOS

0:42

AKO POLUDIM

MAGAZIN

0:39

META

LUKA BASI

0:35

UNO MOMENTO

SEVERINA FT. MINISTARKE

0:33

AKO POLUDIM

MAGAZIN

0:33

META

LUKA BASI

0:32

UNO MOMENTO

SEVERINA FT. MINISTARKE

0:28

SVE ILI NISTA

E.T. & BARUNI

0:25

SLATKI OTROVE

DZENTLMENI

16. 02. 2021 21:05 | K. Š.

Med zdravstveno osebje razdelili 8.000 slastnih krofov!

Z ekipo Radia Aktual smo se na pustni torek podali v splošne bolnišnice po Sloveniji z namenom, da se iskreno zahvalimo vsem zdravstvenim delavcem, ki tako požrtvovalno skrbijo za vse nas v teh časih.

Na ploščadi Univerzitetnega Kliničnega centra Ljubljana so Aktualovci med zdravstvene delavce razdelili kar 2.000 slastnih krofov. Foto: Arhiv

Tako smo jim pred vrata zdravstvenih ustanov dostavljali slastne pustne krofe in ob tem izkazali globoko hvaležnost.

»To je način, da pokažemo spoštovanje za čisto vse, ki v teh okoliščinah nesebično opravljajo svoje strokovno delo in skrbijo za naše zdravje,« je povedal voditelj Radia Aktual, Jure Ličen.

Radijska ekipa se je najprej zbrala na ploščadi Univerzitetnega Kliničnega centra Ljubljana, kjer so med osebje razdelili 2.000 krofov. Tina Roš iz UKC Ljubljana se je v imenu celotnega kliničnega centra zahvalila za pozornost. »Hvala, da ste se spomnili na nas in nas osrečili ob zgodnjih jutranjih urah. Prepričana sem, da ste s tem sladkim presenečenjem poskrbeli za prijetno obarvan pustni torek,« je povedala v imenu vseh zaposlenih.

Aktualovci so se nato podali širom Slovenije in obiskali zdravstvene ustanove na Ptuju, v Mariboru, Trbovljah, Celju, Kranju, Golniku, Postojni in Izoli. Tako so poskrbeli, da se je lahko zdravstveno osebje vsaj za en dan posladkalo s slastnimi krofi. Dobrot so bili veseli prav v vseh Bolnicah.

Andrej Stanovnik, predstojnik Urgentnega centra Celje, pa je še izpostavil, da majhne pozornosti pomenijo zares veliko. »Da se nekdo spomni na nas tudi takrat, ko ni bolan in ne išče pomoči, ampak preprosto zato, da nam izkaže spoštovanje, je največ, kar si lahko želimo. Zato upamo, da bodo ti slastni krofi skupaj s pustom pregnali slabo obdobje in odprli vrata prijetnejši pomladi.«Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)