TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:48

STRAH ME DA TE VOLIM

HARI MATA HARI

19:44

SOKOLE

DRAZEN ZECIC

19:40

NEMOJ SE UDAVATI

JASMIN STAVROS

19:37

LIMONADA

DEJAN VUNJAK IN MANCA SPIK

19:33

VINO SLADKO

BURYANA

19:28

DALMATINAC

MLADEN GRDOVIC

19:27

BIT CE PISME

ZDRAVKO SKENDER

19:23

AKO NAS ZIVOT RASTAVI

ZDRAVKO SKENDER

19:20

KAMIONDZIJA

LUKA BASI

19:14

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

23. 12. 2020 17:41 | Š.K.

Aktualovci razveselili zdravstvene delavce

Majhna pozornost za neskončno hvaležnost!

Drobne pozornosti so tiste, ki štejejo. Foto: J. D.

V teh prazničnih časih so v ospredje prišle čisto preproste želje: Da bi bili spet zdravi in da bi lahko sneli maske. In da bi se lahko iskreno zahvalili vsem, ki tako dobro skrbijo za nas. Zato so Aktualovci sklenili, da bodo osrečili zdravstvene delavce v bolnici Petra Držaja. »Medicinska sestra Jasna nas je kontaktirala in nam priznala, da je osebje zares hvaležno radiu Aktual, ki podnevi in ponoči skrbi za dobro glasbo in veliko mero pozitivne energije,« so nam razkrili Aktualovci. In ker medicinske sestre Aktual spremljajo na delovnem mestu in so zveste oboževalke, je radijska ekipa sklenila, da jih bo osrečila z drobno pozornostjo in jim polepšala naporne trenutke v službi. »Odločili smo se, da jim za trenutek narišemo nasmeh na obraz in jim podarimo naše majice. To je najmanj kar lahko naredimo za njih, glede na to, kaj oni že mesece in mesece delajo za nas,« so povedali radijski kolegi.

bolnica petra drzaja2.jpg
"Vi ste z nami, mi smo z vami," je sporočilo, ki ogreje srce.
J. D.

Jure Ličen v vlogi božička za en dan
Vioditelj Jure Ličen se je tako za trenutek spremenil v božička in jim dostavil majice na delovno mesto. Zdravstveni delavci niso skrivali navdušenja in so se v majicah fotografirali ter se radijski ekipi zahvalili tudi na Facebooku. Medicinska sestra Jasna je ob tem zapisala: »Z roko v roki. Podnevi in ponoči z radiem Aktual. Mi z njimi, oni z nami. Hvala Aktual, ker mislite na nas! Ostanite zdravi. Covid ekipa«

Priložnost, da izrazijo globoko hvaležnost
Aktualovci so ob tem povedali, da je to tudi priložnost, ko bi se radi zahvalili vsem zdravstvenim delavcem, ki v teh okoliščinah opravljajo zelo požrtvovalno delo. »To je trenutek, ko bi jim radi izrazili tudi globoko hvaležnost in spoštovanje. Hvala, ker vas imamo in upamo, da vas bomo z dobro glasbo in pozitivno energijo lahko osrečevali še naprej. Hvala, ker ste del naše velike radijske družine,« je ob tem še dodala ekipa radia Aktual, ki že z upanjem zre v svetlo prihodnost.