OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

9:49

OSTARIT CU JA OSTARIT CES TI

GAZDE

9:45

SNJEZI

SANI SENI

9:41

LANE MOJE

ZELJKO JOKSIMOVIC

9:38

NEKA LJUBAV NOVA

LIDIJA BACIC

9:35

NIMAM SKRBI

SOPRANOS

9:31

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI

9:29

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI

9:25

HERCEGOVKO IZ MOSTARA

JADRANSKI MAESTRALI

9:25

JEDINA

ZDRAVKO COLIC

9:21

JEDINA

THE FRALJE

21. 07. 2020 13:12 | E.A.

Tanja Žagar v Vip šovu: Med nama - upam, da bo še več otrok!

VIP ŠOV Foto: Aktual

V Vip šovu na Aktualu se je oglasila večna optimistka, prava borka in življenjski navdih Tanja Žagar, ki navkljub preizkušnjam, ki jih je zanjo pripravilo leto 2020 ostaja - mah, kaj ostaja, še boljša je! - Lady Žaga kot pred letošnjim letom! 

Nabita z energijo in novimi načrta je poskrbela za eno najlepših pesmi letošnjega poletja. S klapo Šufit so posneli čudovito balado Za cili život. Kot je navdušeno ugotovil Aktualovec Klemen Bunderla, Tanje še nismo slišali tako mile, nežne, že prav vilinske!

V iskrivem pogovoru sta se spomnila na vse - zabave na njenih koncertih pred karanteno, na praznovanje Tanjinega rojstnega dne, njeno zagnano vrtičkanje na domači terasi, beseda in spomini pa so seveda nanesli tudi na eno najsončnejših oseb v Tanjinem življenju. Na mamo, od katere se je nedavno žal tako prehitro poslovila.

Od kje Tanja črpa moč in navdih, je Klemnu razkrila v Aktualovem VIP šovu, nekaj utrinkov - tudi pevskih nastopov v živo! - pa najdeš tudi v spodnjem videu!

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)