OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:47

JEANS GENERACIJA

NEKI TO VOLE VRUCE

4:42

HOW DEEP IS YOUR LOVE

BEE GEES

4:39

GOVORE MI MNOGI LJUDI

DRAZEN ZECIC

4:32

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

4:27

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:24

ZAKON LJUBAVI

DZENTLMENI

4:19

CRTA

SLAVKO IVANCIC

4:15

MORE LI

VINKO COCE & KLAPA TROGIR

4:09

TKO TE IMA TAJ TE NEMA

JADRANSKI MAESTRALI

4:03

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

02. 10. 2019 10:45 | AA

VICTORY - nikoli na plejbek!

Po pesmi "Še vedno sva ista" v ušesa Aktualovcev prihaja še ena čudovita balada - "NAJLEPŠA SI"!

Aktualov VIP šov - skupina VICTORY Foto: Radio Aktual

V Aktualovem jutranjem VIP šovu so se oglasili fantje, ki nam dobro voljo nosijo že več kot 30 let - skupina VICTORY! Tokrat so prišli predstavit svojo novo pesem, prekrasno balado z naslovom Najlepša si.

Voditelja Klemen Bunderla in Anita Gošte sta jih zaslišala glede vseh mogočih izkušenj z dekleti, Klemna pa je predvsem zanimalo, če je bil kdaj kdo s kakšno Finko ... morda celo v finski savni. Fantje so namreč v 90ih precej preigravali tam - na Finskem. Ob tej priložnosti smo skupaj v kvizu ponovili nekaj besed, obujali zgodbe in se ob tem noro nasmejali ...

Klemen in Anita sta spomnila tudi na anekdoto, da je fantom skupine Victory, ko jih je prvič v živo slišal igrati in peti Aktualov glasbeni urednik, ta hotel izključiti kable, saj je bil prepričan, da igrajo na plejbek.

Kako odlično zvenijo v živo, so nas prepričali s pesmimi: prelepo zimzeleno Zeleno deželo, pa z njihovo zadnjo uspešnico Še vedno sva ista in seveda s čisto novo Najlepša si!!

Za novo skladbo Najlepša si je skupina Victory pred kratkim posneli tudi videospot, ki se vrti okoli dveh (zaljubljenih) najstnikov, sredi priprav na maturantski ples. Oči imata le drug za drugega, zato drugih nastopajočih (razen skupine Victory) v videospotu ni. Tematike niso izbrali naključno, saj fantje že več kot 15 let pogosto igrajo tudi na maturantskih plesih po Sloveniji. In temu prehodu v odraslost so se na svoj način želeli pokloniti tudi z videospotom za njihovo novo skladbo.

Skupini Victory želimo še naprej to prikupno nagajivo večno mladost in … fantje, pazite na kable! ;) 

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)