OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:41

VOLIM OSMJEH TVOJ

TOSE PROESKI & ANTONIJA SOLA

19:36

ALL I WANNA DO

SHERYL CROW

19:31

BROD ZA NABOLJE

DORIS DRAGOVIC

19:12

VOLIM TE BUDALO MALA

FRANO LASIC

19:09

TI SI MOJ RODJENDAN

VLADIMIR KOCIS ZEC

19:08

SRECA NA VRVICI

MARJETA RAMSAK

19:04

POGUM

ALENKA GODEC

18:57

KUCA NASE PISME

TEDI SPALATO & KLAPA SV. JURAJ & GORAN KARAN

18:53

CIJA JE ONO ZVIJEZDA

ZDRAVKO COLIC

18:50

KO SI NA TLEH

POP DESIGN

02. 10. 2019 10:45 | AA

VICTORY - nikoli na plejbek!

Po pesmi "Še vedno sva ista" v ušesa Aktualovcev prihaja še ena čudovita balada - "NAJLEPŠA SI"!

Aktualov VIP šov - skupina VICTORY Foto: Radio Aktual

V Aktualovem jutranjem VIP šovu so se oglasili fantje, ki nam dobro voljo nosijo že več kot 30 let - skupina VICTORY! Tokrat so prišli predstavit svojo novo pesem, prekrasno balado z naslovom Najlepša si.

Voditelja Klemen Bunderla in Anita Gošte sta jih zaslišala glede vseh mogočih izkušenj z dekleti, Klemna pa je predvsem zanimalo, če je bil kdaj kdo s kakšno Finko ... morda celo v finski savni. Fantje so namreč v 90ih precej preigravali tam - na Finskem. Ob tej priložnosti smo skupaj v kvizu ponovili nekaj besed, obujali zgodbe in se ob tem noro nasmejali ...

Klemen in Anita sta spomnila tudi na anekdoto, da je fantom skupine Victory, ko jih je prvič v živo slišal igrati in peti Aktualov glasbeni urednik, ta hotel izključiti kable, saj je bil prepričan, da igrajo na plejbek.

Kako odlično zvenijo v živo, so nas prepričali s pesmimi: prelepo zimzeleno Zeleno deželo, pa z njihovo zadnjo uspešnico Še vedno sva ista in seveda s čisto novo Najlepša si!!

Za novo skladbo Najlepša si je skupina Victory pred kratkim posneli tudi videospot, ki se vrti okoli dveh (zaljubljenih) najstnikov, sredi priprav na maturantski ples. Oči imata le drug za drugega, zato drugih nastopajočih (razen skupine Victory) v videospotu ni. Tematike niso izbrali naključno, saj fantje že več kot 15 let pogosto igrajo tudi na maturantskih plesih po Sloveniji. In temu prehodu v odraslost so se na svoj način želeli pokloniti tudi z videospotom za njihovo novo skladbo.

Skupini Victory želimo še naprej to prikupno nagajivo večno mladost in … fantje, pazite na kable! ;) 

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)