TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:03

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

11:57

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

11:53

MISKO MOJ

JOLE

11:49

NISTA KONTRA SPLITA

DINO DVORNIK

11:45

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

11:40

DALMATINKA

SEVERINA

11:36

TI BOS VEDNO PRVI

HELENA BLAGNE

11:33

NE DAJ DA TE SLOME

DRAZEN ZECIC

11:28

LJUBAV STARA

GAZDE

11:24

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

25. 09. 2019 14:22 | Katarina Štular

Presenečenje ji je vzelo sapo!

Anita Gošte tega ne počne nikoli, tokrat pa …

Marko je našo Anito konkretno presenetil! Foto: r.a.

Anita Gošte, simpatično markantna voditeljica Radia Aktual, je znana po svoji organiziranosti, urejenosti, doslednosti in seveda – izjemno dosledni uporabi slovenščine, ki jo je zagotovo zaznamovala v študijskih letih.

Toda … Danes je ostala brez besed! Kaj se je zgodilo? Na svoj rojstni dan je pred vsemi sodelavci na glas zaklicala: »Ne me jebat!« Ker tega od Anite seveda nismo vajeni, sploh ne takšne fraze, smo bili nad tem čisto presenečeni.

Še večje presenečenje pa je doživela ona sama, saj jo je na vratih ob njenem rojstnem dnevu pričakal sam Marko Škugor. Prav samo za Anitin rojstni dan je prišel na Aktual in ji iskreno čestital na način, kot zna le on - s pesmijo. Ne samo Aniti, dlake so se naježile prav celotnemu kolektivu, presenečenje pa je zagotovo uspelo v celoti. »Prišli smo čisto potiho, nikogar pa o tem nismo obvestili,« je povedal Marko Škugor in dodal, da mu je v veselje, da je lahko s svojo prisotnostjo polepšal dan Aktualovi voditeljici, ki ga spremlja že od začetka njegove kariere.

To pa še ni bilo vse. Aniti je Marko poklonil tudi izjemen šopek, za katerega je rekla, da ga bo zagotovo posušila in ohranila v spomin na ta dan.

»Ponavadi smo mi tisti, ki presenečamo Aktualove poslušalce in kar ne morem verjeti, da sem bila tokrat presenečenja deležna sama. Zdaj končno vem, kako se počutijo oni, ko jih na domu presenetimo mi. Tega občutka se zares ne da opisati,« je povedala temnolasa voditeljica, po tem ko je vendarle prišla k sebi od izjemnega dogodka!

Videogalerija

Fotogalerija