TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:27

VINO I NOC

DINO PETRIC

6:24

NEK' TI BUDE KRIVO

MAJA SUPUT

6:20

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

6:11

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

6:06

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

5:57

ZLATO MOJE

VINKO COCE

11. 06. 2019 11:23 | AA

Dean & Anita z GALAMO v živo osvojila tudi Dalmacijo!

V začetku junija se v Dalmaciji (Vodicah) odvija čedalje bolj priljubljeni glasbeni CMC festival. Glavna atrakcija je bil letos prav Radio Aktual!!

Galamovca Dean on the Mike & Anita Gošte. Foto: Radio Aktual

Petek …

Že v petek so prizorišče tik ob morju zavzela atraktivna promocijska vozila Aktuala in mobilni studio Aktuala. V njem sta voditelja Dean on the Mike in Anita Gošte v živo oddajala priljubljeno petkovo Aktualovo Galamo. Na njej se jima je pridružilo ogromno Slovencev, domačinov in turistov; še posebej je izstopala razigrana gorenjska, štajerska in dolenjska druščina, posebno pohvalo pa so si zaslužili kolesarji iz Kopra, ki so prav zaradi Galame prekolesarili 17 ur!! Bravo in vsa čast!!

Sobota …

Sobota v Vodicah je bila povsem festivalska. Že v dopoldanskih urah se je Aktualova ekipa udeležila uradnega druženja z glasbeniki in mediji iz vseh regij. Večina glasbenikov je povedala, da je prav CMC festival njihov najljubši festival, saj na njem ne delijo nagrad, ampak da je poudarek na druženju. Glasbeniki so Aktualovima voditeljema Aniti Gošte in Gregi Javorniku zaupali, kako bodo preživeli poletje, vse to pa ste lahko ujeli tudi v samem programu Aktuala in posebni reportaži v oddaji Jugolov.

HVALA!!!

Aktual se zahvaljuje za vso ljubezen in pripadnost, ki ste jo izkazali poslušalci od vsepovsod. Obljubljamo, da se nas naslednje leto v Dalmaciji zbere še več, da bomo še močnejši, boljši in še bolj povezani. Saj veste: skupaj lahko vse! Uživajte v prekrasnem poletju 2019 in podoživite Vodice v spodnji galeriji! :))

Fotogalerija