TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:28

DA JE SRECE BILO

JASMIN STAVROS

15:25

NORA NOC

TANJA ZAGAR

15:17

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

15:13

CESARICA

OLIVER DRAGOJEVIC

15:08

TISUCU MILJA

MALIGANI

14:57

AKO TE PITAJU

PETAR GRASO

22. 05. 2019 10:51 | AA

V Aktualovem živalskem vrtu: MARK ZEBRA!

Vroči fant Aktualove Roštiljade zna tudi čisto zares oponašati zebro!

Mark Zebra Foto: Radio Aktual

Aktualov jutranji VIP jutranji šov, ki sta ga vodila Klemen Bunderla in Anita Gošte, se je tokrat spremenil v pravi mali živalski vrt! Fant je bil namreč prvič na Radiu Aktual, zato sta se Klemen in Anita potrudila, da se bo počutil čiiiim bolj domače, ne nazadnje tudi zato, ker se je odločil za umetniško ime Mark ZEBRA!

V klepetu o Aktualovi Roštiljadi, na kateri bo nastopil, smo izvedeli, da bo tam ponudil vsestranske usluge: od odličnega zabavljača, pevca do prostovoljnega gasilca, ki zna pomagati tudi pri oživljanju. Mark je samski, pri dekletih pa ga bolj kot videz najprej pritegne ženska samozavest!

Voditelja sta mlademu štajerskemu pevcu, ki vse bolj navdušuje slovensko glasbeno občinstvo, pripravila tudi poseben živalski kviz. Mark Zebra je moral glede na zgodnjo jutranjo uro ugotoviti, katero žival, ki smrči, sta posnela voditelja. Ker pa se med konji, pujsi, buldogi in hrčki ni najbolje znašel, se je toliko bolj odkupil s fantastičnim petjem v živo in uspešnicama Fenomenalna in Marina!

Več pa v posnetku, v katerem boste slišali tudi, kako dobro zna Mark Zebra oponašati čisto pravo zebro! ;)

Mark Zebra na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija