OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:01

MARIJANA

DUBROVACKI TRUBADURI

3:57

JEDAN DAN ZIVOTA (HIT MIX)

MISO KOVAC

3:52

MAGLA

JOSIPA LISAC

3:49

DIVLJI VJETRE

DAMIR KEDZO

3:44

ANOTHER BRICK IN THE WALL

PINK FLOYD

3:40

BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR

JOLE

3:34

KDOR ZNA TA ZNA

KINGSTON

3:29

TEKILA GERILA

BAJAGA

3:24

POSTAR ZVONI SAMO DVAKRAT

CUDEZNA POLJA

3:20

CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE

QUEEN

29. 04. 2019 12:30 | TS

KINGSTON: Pozitivne vibracije že 25 let

Kingston proslavljajo 25 let v vrhu slovenske pop scene, v tem času pa so ohranili ljubezen do reggaeja in tresli odre tudi z največjimi mojstri plesne muzike.

Reno in Dare v družbi jutranjikov Tanje in Klmena Foto: Aktual

Ena najbolj produktivnih in priljubljenih domačih pop skupin, ki je zaznamovala glasbeno sceno po osamosvojitvi, praznuje.

Kingstoni, natančneje Dare in Reno, pa sta si vzela čas in nas na zgodnje ponedeljkovo jutro obiskala tudi v Aktualovem studiu.

Skladba, po kateri so poimenovali jubilejno turnejo, Cela ulica nori, je nastala štiri leta po njihovi ustanovitvi. Idrijski žurerji pa naj bi obletnico slavili z vsaj 25 koncerti, a so kmalu ugotovili, da bo teh koncertov veliko več.

Vsekakor pa jih ne smete zamuditi 30. oktobra, ko bodo v Stožicah na spektaklu DeeJay Time Back In Time z junaki 90. in 00. let zaigrali tudi z razvpito nemško atrakcijo Scooter. Velja pa omeniti, da so že sredi 90. let, na njegovem vrhuncu, ogrevali tudi šov DJ Boba v Ljubljani.

Kakšne so njihove »posebne potrebe«, ali so res eni najbolj "plodnih" skupin v slo. in kako dobro poznajo glasbeno sceno 90. let, pa preverite v spodnjem posnetku, ko sta se z njimi pogovarjala jutranjika Tanja Seme in Klemen Bunderla.

KINGSTONI, vse najboljše in še na mnoga plodna leta.

Skupina Kingston na Aktualu

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)