TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:17

RAZONODA

MINEA

14:13

HIR AJ KAM HIR AJ GO

MAGNIFICO

14:10

DZULI

DANIEL POPOVIC

14:07

BASKA VODA

OLIVER DRAGOJEVIC

13:58

GAMES PEOPLE PLAY

INNER CIRCLE

13:54

NEMA NATRAG

JASMIN STAVROS I UCITELJICE

29. 04. 2019 12:30 | TS

KINGSTON: Pozitivne vibracije že 25 let

Kingston proslavljajo 25 let v vrhu slovenske pop scene, v tem času pa so ohranili ljubezen do reggaeja in tresli odre tudi z največjimi mojstri plesne muzike.

Reno in Dare v družbi jutranjikov Tanje in Klmena Foto: Aktual

Ena najbolj produktivnih in priljubljenih domačih pop skupin, ki je zaznamovala glasbeno sceno po osamosvojitvi, praznuje.

Kingstoni, natančneje Dare in Reno, pa sta si vzela čas in nas na zgodnje ponedeljkovo jutro obiskala tudi v Aktualovem studiu.

Skladba, po kateri so poimenovali jubilejno turnejo, Cela ulica nori, je nastala štiri leta po njihovi ustanovitvi. Idrijski žurerji pa naj bi obletnico slavili z vsaj 25 koncerti, a so kmalu ugotovili, da bo teh koncertov veliko več.

Vsekakor pa jih ne smete zamuditi 30. oktobra, ko bodo v Stožicah na spektaklu DeeJay Time Back In Time z junaki 90. in 00. let zaigrali tudi z razvpito nemško atrakcijo Scooter. Velja pa omeniti, da so že sredi 90. let, na njegovem vrhuncu, ogrevali tudi šov DJ Boba v Ljubljani.

Kakšne so njihove »posebne potrebe«, ali so res eni najbolj "plodnih" skupin v slo. in kako dobro poznajo glasbeno sceno 90. let, pa preverite v spodnjem posnetku, ko sta se z njimi pogovarjala jutranjika Tanja Seme in Klemen Bunderla.

KINGSTONI, vse najboljše in še na mnoga plodna leta.

Skupina Kingston na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija