TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:33

PO TEBI MI DISI LJUBEZEN

MANCA SPIK IN ISAAC PALMA

15:27

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

15:23

SUPERMEN

DINO MERLIN & ZELJKO JOKSIMOVIC

15:18

BIRAJ TI

ZDRAVKO COLIC

15:12

LEPA ZA UMRET

VILI RESNIK

15:08

ZAKUNI SE LJUBAVI

SREBRNA KRILA

05. 04. 2019 14:16 | TS

Kako nam stvari stoje = Erekcija

Simpatični fantje iz popularne hrvaške skupine Pravila Igre, so nas tik pred srečanjem s svojimi izbranimi oboževalkami obiskali tudi v Aktualovem studiu.

Razigrani Pravila Igre z jutranjikoma Tanjo Seme in Klemnom Bunderlo Foto: Aktual

Petek na Aktualu je bil že navsezgodaj poln energije, saj so jo kljub zgodnji uri in napornem tednu s seboj poleg kitare prinesli fantje, ki bodo v ponedeljek, 15. aprila 2019 v ljubljanskem Koloseju, PREMIERNO, za samo 500 svojih največjih oboževalcev, pripravili ekskluzivni VIP glasbeni spektakel PRAVILA IGRE LIVE!

Še pred tem so poklicali poslušalko Marušo, ki se je skupaj s prijateljicami prijavila kot super kandidatka za ekskluzivno druženje s skupino Pravila igre v Woop! Tranpolinsekm parku, na Sekirometu in skupnem druženju, ki ga dekleta zagotovo ne bodo nikoli pozabila.

Jutranja voditelja Klemen Bunderla in Tanja Seme sta pred tem vse štiri glasbenike (Ivana, Gorana, Marka in Petra) preizkusila še v znanju Slovenskega jezika in vse skupaj je izpadlo izjemno simpatično, saj je hrvaški Šiš miš, oziroma netopir, postal kar Batman, kopalke pa so po slovensko bile "kupalniki".

Kako so naslove svojih skladb Zagrli me, Još si sve u meni in Kako nam stvari stoje, na zelo simpatičen in hudomušen način prevedli v slovenščino, pa prisluhnite s pomočjo spodnjega posnetka.

Se vidimo na ekskluzivnem VIP glasbenem spektaklu PRAVILA IGRE LIVE! V ponedeljek 15.4. v ljubljanskem Koloseju.

Pravila igre na Aktualu

Fotogalerija