TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:37

TUZNA SU ZELENA POLJA

PRO ARTE

21:33

VRATI SE

MILO HRNIC

21:30

SHOPPING IN GRAZ

RENDEZ VOUS

21:26

LOVE IS IN THE AIR

JOHN PAUL YOUNG

21:23

TI BUDI TI

MARKO SKUGOR

21:20

NISI TI VISE CRNO VINO

DALIBOR BRUN

19. 10. 2018 12:26 | AA

Če bi bili klapa, bi bili KVATROČUKCI!

Vedno simpatični in zabavni ČUKI in KVATROPIRCI predstavljajo prekrasno skupno pesem ČE SE OD SPOMINOV DA ŽIVET!

Intervju Čuki Kvatropirci Foto: Radio Aktual

Prvič so skupaj zapeli letos v Bohinju, in to pesem Tri planike. Če res "pašejo" skupaj, je preverila voditeljica Anita Gošte, zato so morali fantje narediti reprizo - in to kakšno! ČUKI in KVATROPIRCI so nalogo opravili z odliko! Očitno jih je med sabo povezala odlična energija, zato se je Čuk Jože Potrebuješ odločil, da bodo skupaj posneli pesem, ki jo je tudi napisal, Če se od spominov da živet. Pesem govori o neuslišani ljubezni in v njej se najde marsikdo, vsem skupaj pa zagotovo dvigne vse kocine. Krasna je!

Ker pa se je voditeljica Anita spomnila, da ima s Čuki še neporavnane račune, jim je pripravila posebno nalogo z naslovom Dopolni domišljijsko poved (tema je torej povezana z njihovo novo pesmijo - s spomini, a tokrat domišljijskimi!). Jože Potrebuješ je namreč Anito, ko so bili skupaj na neki prireditvi, zadržal na odru, da je skupaj s Čuki zapela pesem Komar. Takrat je rekla, da bo že še prišel čas, ko mu bo vrnila ... a tokrat je Jože izkoristil džokerja!

Jožetov džoker Jernej Tozon se je moral pomeriti v dopolnjevanju domišljijskih povedi/spominov s Kvatropircem Juretom Jakličem. Dopolnjevala sta npr. tudi poved Na vseh koncertih sem pri puncah začutil, da sem najlepši; punce iz prve vrste me kličejo _____. Ali pa Ko sem bil nazadnje sam doma, sem skočil pod tuš in počel nekaj _____. Kako se je odrezal glas Čukov Jernej Tozon in kako glas Kvatropircev Jure Jaklič, preverite v zabavnem posnetku!

Čuki in Kvatropirci na Aktualu

Fotogalerija