TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

2:28

NAJ NAJ

IVAN ZAK & TARA

2:24

NEMA TE SVIT

DOMENICA

2:20

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

2:16

LUD ZA TOBON

KLAPA RISPET

2:12

TAMBURICA I MANDOLINA

ZLATKO PEJAKOVIC

2:09

MOJA ANE BROJI DANE

MILO HRNIC

21. 12. 2022 15:11 | AS

Energična bombica Tanja Žagar

Aktualovca Žana in Klemen in Tanjina glasbena spremljevalca Domen in Maja. Bilo je veselo, verjemite! Foto: RA

Med sedmimi pravljičnimi božičnimi zvezdami nas je obiskala tudi energična bombica Tanja Žagar. V studio radia Aktual je prinesla veselje, smeh in radost, od navdušenja je v studiu poskakovala in plesala, Klemen in Žana sta jo komaj dohajala.

Z njo sta bila tudi glasbenika Domen Višič in Maja Mežnarič iz skupine Larma, in skupaj so zaigrali in zapeli tri lepe Tanjine pesmi.

Žana jo je vprašala, če si še želi postati slaščičarka, kot je izjavila lani prav v studiu radia Aktual. Tanja se je »izmuznila«, da če se je bodo poslušalci naveličali, bo absolutno odprla slaščičarno, a da še išče prostor.

tanja-žagar, božični-vip-šov, radio-aktual
Tanja je prinesla v studio radia Aktual veselje, dobro voljo in razigranost.
RA

Da bi leto, ki bo počasi za nami, z veseljem ponovila, je povedala Tanja. Razen seveda tistega dela, ko je imel njen Miki (Šarac, op.a.) težave z zdravjem. Njun mali Karlo je že strasten nogometaš. Letos je Tanja dopolnila štirideset let, a se ji to prav nič ne pozna, še vedno je vsa mladostna in razigrana. Tanja pravi, da je občutek ob štirici fenomenalen.

Ob koncu obiska je Tanja poslušalcem radia Aktual zaželela lepe praznike in odhitela novim izzivom naproti. Tanja, lepe praznike tudi tebi, ti želimo Aktualovci!

tanja-žagar, božični-vip-šov, radio-aktual
»Občutek ob štiridesetki je fenomenalen«, pravi Tanja.
RA