TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

2:56

DA SAM JA ON

GRUPA VIGOR

2:51

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

2:47

KAFANA NA BALKANU

FUNKY G

2:43

MI DELAMO GALAMO

KINGSTON

2:37

NAJ NAJ

IVAN ZAK & TARA

2:33

NEMA TE SVIT

DOMENICA

2:26

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

2:23

LUD ZA TOBON

KLAPA RISPET

2:20

TAMBURICA I MANDOLINA

ZLATKO PEJAKOVIC

2:19

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

01. 12. 2022 10:36 | as

Veseli december na radiu Aktual sta otvorila Tamara Goričanec in Klemen Bunderla!

Tamara in Klemen Foto: aktual

Tamara Goričanec in Klemen Bunderla sta otvorila veseli december na radiu Aktual. S prepevanjem božičnih pesmi v živo in z zabavnim pogovorom z voditeljema Ličnom in Mojco. Izvedeli smo, kako rada se poljubljata Tamara in Klemen, zato, če ju srečate na cesti, ju lahko mirno poljubite vsaj na lica. Oba rada osrečujeta ljudi ali kot je temu rekel Jure Ličen, sta začela prepevati, ker rada »zadovoljujeta« ljudi. Kaj je mislil s tem, pa si pojasnite sami.

Tamara Goričanec, prav tako Aktualovka, voditeljica na radiu Aktual, že 16 let prepeva v skupini Leni Kravac, avtorsko in festivalsko glasbo, pa tudi v skupini Tamasutra, to pa je skupina za »žurke«. Klemen Bunderla je priznal, da že dlje časa ni resno prepeval, a v studiu se je vseeno izkazal. Rekel je, da poje tudi zato, ker je lažje peti kot govoriti. S Tamaro sta zapela Beli božič in prinesla v studio prelepo decembrsko vzdušje.

aktual veseli december 3.jpg
Tamara in Klemen
aktual

Na Juretovo izzivalno vprašanje, kje se vidita čez deset let, je Klemen v rimi odgovoril: »Na Aktualu spet!« A seveda dodal: »Pri kiropraktiku! In v novem Aktualovem studiu!« Prvič so v etru izdali, da se pripravlja nekaj novega. Le kaj bi to bilo?

In še eno božično vprašanje je padlo: Kaj si želita pod božičnim drevesom? Odgovor je bil skupen in enoglasen: »Parfum!« Torej bosta Tamara in Klemen zadišala v novo leto.

Praznični december na radiu Aktual se je začel. Praznovali ga bomo z mnogimi znanimi glasbeniki, ki bodo naši gostje: z Nušo Derendo, Sašo Lendero, Luko Basijem, Tanjo Žagar, Miranom Rudanom, Tilnom Lotričem, ki jih bomo v veselem decembru gostili v oddajah Božični VIP šov. Poslušajte radio Aktual tudi v veselem decembru, praznično bo in toplo!!!