TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

6:29

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

6:25

DUSA OD PAPIRA

JOLE

6:22

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

6:22

DUSA OD PAPIRA

JOLE

6:19

LE POVEJTE JI

VICTORY

6:12

NA SVITU SVE

SINISA ZUNEC & KLAPA SKALA

6:09

GDJE JE DOM

UCITELJICE

6:08

NA BOZICNO NOC

POP DESIGN

5:59

MOJE TIJELO

NINA DONELLI

5:56

MALO FALI

MINEA

10. 11. 2022 09:06 | splet

Vesna Pisarović pošolala Bunderlo!

vesna pisarovič Foto: Promo Foto

V jutranjem VIP šovu z Žano Vidmar in Klemnom Bunderlo se je danes prebujala tudi Vesna Pisarović, ki bo 2. decembra zabavala Aktualovce in Aktualovke na Aktualovem rojstnem dnevu.

Vesna je pred leti zaplavala tudi v jazz vode, se preselila v Berlin in za nekaj časa pop glasbeno kariero pustila ob strani. Da življenje v Nemčiji ni bilo najbolj tradicionalno, je potrdila z izjavo o multikulturnosti Berlina in prepletanju različnih narodov.

Ko sta jo Klemen in Žana spraševala po najljubših nemških jedeh, je iskreno priznala, da je ravno v Berlinu preizkušala različne svetovne kuhinje in da jo najbolj navdušujejo štruklji. Ko jo je Klemen povprašal po kuhanju prave turške kave, je najprej zaslišala Klemna, kaj meni on in nato podala popoln recept.

Ker je znano, da je Vesna velika ljubiteljica parfumov, se Klemen ni uspel upreti svoji radovednosti po njenem najljubšem parfumu.

Kako se pravilno skuha pravo turško kavo,  za moške in kakšen spektakel pripravlja za 15. Aktualov rojstni dan v Stožicah, pa lahko izveste v pripetem posnetku.

VIP SHOW 22 11 10 VESNA PISAROVIC