TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:01

MORSKI VUK

OLIVER DRAGOJEVIC & TONI CETINSKI

21:57

SEKO MOJA

LUKA BASI

21:53

NIKOGA NISAM VOLIO TAKO

MISO KOVAC

21:50

MOJA LJUBICA

JAN PLESTENJAK

21:44

I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU

STEVIE WONDER

21:40

PROGRAM TVOG KOMPJUTERA

DENIS & DENIS

10. 11. 2022 09:06 | splet

Vesna Pisarović pošolala Bunderlo!

vesna pisarovič Foto: Promo Foto

V jutranjem VIP šovu z Žano Vidmar in Klemnom Bunderlo se je danes prebujala tudi Vesna Pisarović, ki bo 2. decembra zabavala Aktualovce in Aktualovke na Aktualovem rojstnem dnevu.

Vesna je pred leti zaplavala tudi v jazz vode, se preselila v Berlin in za nekaj časa pop glasbeno kariero pustila ob strani. Da življenje v Nemčiji ni bilo najbolj tradicionalno, je potrdila z izjavo o multikulturnosti Berlina in prepletanju različnih narodov.

Ko sta jo Klemen in Žana spraševala po najljubših nemških jedeh, je iskreno priznala, da je ravno v Berlinu preizkušala različne svetovne kuhinje in da jo najbolj navdušujejo štruklji. Ko jo je Klemen povprašal po kuhanju prave turške kave, je najprej zaslišala Klemna, kaj meni on in nato podala popoln recept.

Ker je znano, da je Vesna velika ljubiteljica parfumov, se Klemen ni uspel upreti svoji radovednosti po njenem najljubšem parfumu.

Kako se pravilno skuha pravo turško kavo,  za moške in kakšen spektakel pripravlja za 15. Aktualov rojstni dan v Stožicah, pa lahko izveste v pripetem posnetku.

VIP SHOW 22 11 10 VESNA PISAROVIC