TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:01

STO STARI LJUDI KAZU

IVANA KOVAC

4:58

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

4:54

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

4:51

ILI S TOBOM ILI SAMA

ALYA

4:48

OBLJUBI

ISAAC PALMA

4:43

SANJAO SAM MOJU RUZICU

LETECI ODRED

16. 06. 2022 08:00 | splet

Tonči in mediteranska zgodba sredi Emone

Tonči Huljić na Aktualu Foto: Radio Aktual

V Aktualovem VIP Showu z Dorotejo Stupar je Tonči Huljić obljubil čarobno glasbo, zmes novega in starega in pravo mediteransko zgodbo sredi Emone… 


Legenda pop glasbe ki jo poslušamo vsi, skladatelj, pevec, instrumentalist in še bi lahko naštevali - človeška enciklopedija najbolj poslušanih uspešnic - z enim imenom: Tonči Huljić.


Od 80tih, ko je Dalmatinski Magazin prelevil v Magazin, ki ga poznamo danes je za njim neverjetna pot, na kateri ga še danes spremljajo znana imena izvajalcev z uspešnicami, ki jih je napisal prav on: Doris Dragović, Jasmin Stavros, Joško Čagalj - Jole, Renata Končić-Minea, Danijela Martinović, Jelena Rozga in Petar Grašo, pa tudi Aktualove zvezde novejše generacije, kot sta denimo Domenica Žuvela in Lorena Bućan. 

In prav nekateri od njih se mu bodo pridružili tudi na koncertu, ki ga prireja 12. julija ob 21h uri v Ljubljanskih Križankah, za katerega Tonči pravi, da bo prava mediteranska zgodba z melodijami, ki jih že poznamo - a bomo spoznali tudi v popolnoma novi luči. 

Doroteji je v prijetnem pogovoru povedal tudi nekaj več o tem kakšni so doma, kdo največ nakupuje za vnukinjo in komu je namenjena njegova najnovejša pesem Baci oko na mene - kako pa mu je všeč slovenski prevod naslova njegove pesmi in še veliko več pa v posnetku….

Tonči Huljić o glasbi in koncertu

Tonči Huljić o glasbi in koncertu

Tonči Huljić o novi pesmi

Tonči Huljić o novi pesmi

Fotogalerija