TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

18:39

NIJE VRIJEDNO SINE MOJ (RMX 2018)

KLAPA MORE

18:35

ZBOGOM DALMACIJO

KLAPA LANTERNA

18:30

USOJENA

KVATROPIRCI IN NIKA ZORJAN

18:26

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

18:23

NIJE MENI LAKO

MLADEN GRDOVIC

18:19

GALEBA DVA

DAVOR RADOLFI

18:10

ISTRIANA

ALKA VUICA & SANDRA

18:07

PUSTI SONCU V SRCE

KINGSTON

18:02

KUDA IDU IZGUBLJENE DJEVOJKE (TAMARA)

BORIS NOVKOVIC

17:59

MILENA

NOVI FOSILI

23. 07. 2021 08:10 | Š. K.

Marko Škugor je osrečil Anito

Zlati glas Dalmacije Marko Škugor je v sklopu rubrike Aktualove zvezde pri tebi doma potrkal na vrata Anite Ocepek iz Čemšenika in ji dobesedno spodnesel tla pod nogami.

Anita je bila ganjena. Foto: Arhiv

»Že ko sem vam pustila sporočilo, sem bila nekako prepričana, da je to moja priložnost, da se mi uresničijo sanje,« je dejala Anita Ocepek, ko smo jo poklicali in ji povedali, da je med petimi finalisti in da morda ravno njo obišče Marko Škugor. »Ko ste mi povedali, da sem v ožjem izboru, sem že pripravljala mize in klicala sosede,« nam je zaupala Anita in dodala, da česa takšnega resnično ni pričakovala.

Vedno v prvi vrsti na koncertih
Anita je nad Markom tako navdušena, da je na njegovih koncertih ponavadi v prvi vrsti, zato je bila resnično brez besed, ko ga je zagledala na dvorišču, preplavile pa so jo tudi solze sreče. »Sanjala sem o tem in zares si štejem v čast, da ste izbrali prav mene in da je k meni prišel Marko. Resnično sem ganjena in počaščena,« razlaga Anita in nam obenem zaupa, da je bila dejansko tri dni v pravi evforiji. »To, da je prišel k meni, je resnična ekstaza. Moja najljubša pesem je Samo s tobom sam upoznao ljubav, ki naju je z možem resnično povezala, saj sva si usojena,« je še dodala nagrajenka.

tri.jpg
Navdušena druščina.
Arhiv


Marko je ob tej priložnosti, kjer Aktualovci osrečujejo svoje poslušalce povedal, da mu je vselej v veliko čast. »Vedno je prijetno in lepo, kadar na tak način lahko koga presenetimo in mu polepšamo dan. Hvala Aktualovcem, ki na tak način uresničujejo sanje svojim poslušalcem, obenem pa sem tudi sam izjemno hvaležen, da sem lahko del te zgodbe. Zato upam, da se kmalu vidimo na kakšnem koncertu!«Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)