TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:47

LJUBAV JEDNE ZENE

PETAR GRASO

20:42

VOJNIK POD ZVIJEZDAMA

TONY CETINSKI

20:38

PJEVAM DANJU,PJEVAM NOCU

ZDRAVKO COLIC

20:34

ZELENA DEZELA

LEGENDE

20:30

IF I COULD TURN BACK TIME

CHER

20:26

NA SVITU SVE

SINISA ZUNEC & KLAPA SKALA

16. 06. 2021 11:51 | K. Š.

Član naše družine stopil na stopničke!

13-letni Mark Kastelic, ki je naše Aktualovce prehitel na dirki z gokartom in si pridirkal svojo oddajo, je pretekli konec tedna dosegel enega najboljših rezultatov v zgodovini slovenskega kartinga.

Klemen in Žana v družbi najboljšega kartista, Marka Kastelica Foto: Arhiv

Žana in Klemen sta v etru Radia Aktual iskreno čestitala 13-letnemu Marku Kastelicu, ki je v finalni vožnji na drugi dirki letošnje sezone WSK Euroseries dosegel vrhunski rezultat. Dirko je v hudi konkurenci 64 dirkačev v razredu OKJ končal na zmagovalnih stopničkah.

Mark je osvojil drugo mesto!
Marka je dirkališče Adria v Italiji povsem prevzelo in že od prvega prostega treninga dalje je bil med najhitrejšimi. V finalni vožnji pa se je resnično izkazal in z drugim mestom je dosegel enega najboljših rezultatov slovenskega kartinga v mednarodni konkurenci.



Marku iskreno čestita celotna Aktualova družina in mu sporoča: »Mark, ponosni smo nate! Takoj, ko lahko, se oglasi pri nas, da ti čestitamo in da nam vsem poveš, kako naporno in divje je bilo!«

Sicer pa obetavni kartist ne pozna počitka, saj se 13-letni Mark že pripravlja na uvodno dirko FIA Academy Trophy, ki bo prihodnji konec tedna v Nemčiji na stezi v Wackersdorfu.

Klemen in Žana čestitata Marku