TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:40

DALMATINKA

SEVERINA

11:36

TI BOS VEDNO PRVI

HELENA BLAGNE

11:33

NE DAJ DA TE SLOME

DRAZEN ZECIC

11:28

LJUBAV STARA

GAZDE

11:24

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

11:18

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

24. 05. 2021 12:00 | m

Dražen Zečić: Poklonim rokopis!

dražen zečič Foto: splet

Glasbenik z velikim srcem in nežno dušo, Dražen Zečić je še pred izidom svoje nove uspešnice Sve si sama odabrala rekel: "Želim, da jo najprej slišite Aktualovci! Vi ste moji in jaz sem popolnoma vaš!"

Tako smo v četrtek, 20.5.2021, bili na Aktualu priča svetovni predpremieri Zečićeve najnovejše pesmi, ki v sebi skriva veliko čustev in zanimivo zgodbo. 

V prijetnem pogovoru pa je Dražen razkril, da se melodija rodi v srcu, besedilo v mislih, vse skupaj pa v zelo kratkem času ( v približno 10 minutah) prelije na papir... In ker nas ima tako zelo rad in nas ceni, želi, da njegov rokopis, njegove pesmi na papirju... preda nekomu iz največje radijske družine, nekomu iz Aktuala. Neprecenljivo darilo, neprecenljiv spomin.

Dražen Zečić je Mojci Gornik in Juretu Ličnu tudi razkril delček skrivnosti: "Imam pripravljeno pesem, ki jo želim zapeti z nekom iz slovenske glasbene scene.... Več ne povem..."

Vzemite si čas zase in uživajte v poslušanju pesmi Sve si sama odabrala, ki jo lahko slišite na Aktualu in čarobnem Vip showu!

VIP SHOW 21 05 24 DRAZEN ZECIC

Videogalerija