TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:09

NEKAJ NAJINIH STVARI

MIRAN RUDAN

22:06

D

OTTAWAN

22:01

MORSKI VUK

OLIVER DRAGOJEVIC & TONI CETINSKI

21:57

SEKO MOJA

LUKA BASI

21:53

NIKOGA NISAM VOLIO TAKO

MISO KOVAC

21:50

MOJA LJUBICA

JAN PLESTENJAK

31. 05. 2023 15:52 | T.P.

Ekosen, pionirji na področju IR ogrevanja, odpirajo novo franšizo v BiH

Inovativno podjetje Ekosen širi IR ogrevanje na trg Bosne in Hercegovine

Ustanovitelja podjetja Ekosen Aleš in Bernarda Babič v družbi direktorice Ekosen Banja Luka Sanje Eskić in sodelavcev Foto: Ekosen

Miklavž na Dravskem polju, 31. maj 2023 – Podjetje Ekosen je odprlo vrata franšizne poslovalnice v Banja Luki. »Razširili smo poslovanje in v Bosno in Hercegovino pripeljali ogrevalno tehniko prihodnosti. Naši IR paneli nove generacije zagotavljajo učinkovito, zdravo in udobno ogrevanje, zmanjšujejo porabo energije in skrbijo za vaše udobje,« pravi Aleš Babič, ustanovitelj in direktor Ekosena. 

Ekosen je prepričan, da bo nova franšizna enota uspešno prispevala k razvoju podjetja in širjenju njihovega vpliva na področju IR ogrevanja. S svojo inovativnostjo in zavezanostjo k visoki kakovosti bodo nadaljevali svoje poslanstvo, da zagotovijo učinkovito in trajnostno ogrevanje za vse stranke v Bosni in Hercegovini. 

Ekosen Fotografija (72 of 108).jpg
¨V BiH smo pripeljali ogrevalno tehniko prihodnosti.¨ - Aleš Babič direktor podjetja Ekosen
Ekosen

Ekosen je slovensko družinsko podjetje, ki je pred 15 leti nastalo iz želje potrošnikom ponuditi izdelke, s katerimi lahko ustvarimo višjo kakovost bivanja. Danes so ponosni na svoj vodilni položaj na tržišču infrardečih ogrevalnih sistemov v Sloveniji. S franšiznimi in licenčnimi partnerji pa so prisotni tudi na Irskem, Veliki Britaniji, Franciji, Belgiji, Hrvaški, Italiji in sedaj tudi v Bosni in Hercegovini.  

Ekosen Fotografija (69 of 108).jpg
Obiskovalci so z navdušenjem pozdravili odprtje nove franšizne enote Ekosen v Banja Luki.
Ekosen

So ekipa zagnanih in usposobljenih strokovnjakov, ki nenehno išče nove, napredne in učinkovite rešitve ogrevanja, s katerimi povečujejo udobje in soustvarjajo bolj trajnostno prihodnost. Z inovativnim razvojem, lastno proizvodnjo in razvejano ponudbo vrhunskih izdelkov, z izjemnimi storitvami za stranke, dobrimi odnosi z zaposlenimi in poslovnimi partnerji ter sodelovanjem z lokalnimi skupnostmi želijo v Ekosenu narediti svet lepši na odgovoren način.