TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:08

DESET ANDELA

MARKO SKUGOR

22:03

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

21:56

KAMEN NA DUSI

PRAVILA IGRE

21:52

BROTHER LOUIE

MODERN TALKING

21:49

PRUZIMO NAM SANSU

KLAPA RISPET IN ZORICA KONDZA

21:46

MALO FALI

MINEA

21:41

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

21:38

META

LUKA BASI

21:34

RAD TE IMAM

MIKI VLAHOVIC

21:28

KAD MI DODJES TI

OLIVER DRAGOJEVIC

17. 05. 2023 18:01 | Alenka Sivka

Kingston na TV Aktual

Vodič Luka v resnici obstaja!

Reno Čibej in Dare Kaurič sta naredila pravi jutranji žur. In povedala nekaj zgodbic z absolvetskih izletov. Foto: Luka Švigelj

Ko pride v veliki tv studio Aktuala skupina Kingston, se prostor še dodatno razsvetli, vse poka od energije. Tudi gostitelja, Žana Vidmar in Klemen Bunderla, sta še bolj živahna kot po navadi, če je to sploh mogoče.

Kingston so na največjem glasbenem studijskem odru v Sloveniji, na odru tv Aktual, izvedli pesem z naslovom Luka vedno ve. Žana in Klemen sta izvedela, da je pesem nastala po resničnih dogodkih, kajti skupina Kingston že več kot deset let hodi in nastopa na absolventskih izletih v Grčiji in na enem od izletov je bil eden od vodičev Luka, ki je res poznal vsak kotiček grških otokov in je imel odgovor na vse.

aktual-kingston-1.jpg
Koliko absolventov so dali skozi Kingston? Več kot 25.000. V več kot desetih letih.
Luka Švigelj

Prav tako sta imela odgovor na vse Reno Čibej in Dare Kaurič, ki sta morala pokazati, če poznata ne samo refrenov njihovih pesmi, ampak tudi njihove zaključke. Najprej sta se malo potila, potem pa pravilno zaključila vse pesmi.

aktual-kingston-2.jpg
Kingston in Žana ter Klemen v novem studiu Aktual TV.
Luka Švigelj

Kingston bodo naslednje leto praznovali 30 let glasbene kariere. Pričakujemo nič manj kot imeniten koncert in hudo zabavo.