TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:52

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

15:50

RAD JO IMAM

ROK N BAND

15:44

SKRITO V RAJU

LUKA BASI

15:39

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

15:36

HAVANA

NINA DONELLI

12. 05. 2023 10:53 | Alenka Sivka

Domenica na TV Aktual

Žana ji je pojedla pol palačnik!

Nastop Domenice v živo je bil izjemen. Foto: Matjaž Korošec

Domenica Žuvela ali samo Domenica, prikupna hrvaška pevka, ki je blizu družini Huljić, saj je pevsko kariero začela kot spremljevalna pevka Tončija Huljića, je prišla gostovat na TV Aktual. Njen prvi singl je bil Kad sam s tobom, drugi pa Vidi se iz aviona. Leta 2019 je sodelovala na Dori za izbor pesmi za Eurosong s pesmijo Indigo.Njen znane pesmi so tudi Control Freak, A meni vruče, Manje je više.

aktual-domenica-1.jpg
Žana, Klemen, Domenica in njena psička Zara, nasmejani in dobre volje. V studiu TV Aktual.
Matjaž Korošec

Na TV Aktual je prišla je s psičko Zaro. Klemen Bunderla jo je presenetil s palačinkami, ki se jim je težko upirala, no, resnici na ljubo, se jim je prav tako težko upirala tudi voditeljica Žana Vidmar. Klemen je bil srečen, da je kakšno palačinko sploh pustila za Domenico. Palačinke so namreč ena njenih naj jedi, od Domenice namreč, peče jih kar dvakrat do trikrat na teden. Očitno pa so tudi ena najbolj priljubljenih Žaninih jedi.

Priznala je, da je kar dobro organizirana, ampak ni pa »control freak«, kot je naslov ene od njenih znanih pesmi, vseeno se ji prepogosto zgodi, da kje kaj pozabi. V tem jutru je še zjutraj likala srajco in potem gladko zamujala na dogovorjeno mesto. Težko jo je razjeziti, ker ima visok prag tolerance, ampak menda ne želimo biti blizu, ko je res besna. Žana in Klemen sta ji postavila izziv: žaljive komentarje je morala prebrati na sončen in nasmejan način, in to ji je seveda uspelo.

aktual-domenica-2.jpg
V studio TV Aktual je prinesla sonce, kljub dežju.
Matjaž Korošec

Njen nastop v živo je bil izjemen. Ob koncu gostovanja na Aktualu je še napovedala vreme – in čeprav bo v prihodnjih dneh res kislo vreme, ga je Domenica napovedala »zelo sončno«. Njen obisk je v studio TV Aktuala prav zares prinesel sonce.