TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:20

NIJE TO VINO

MEJASI

17:13

PO TEBI MI DISI LJUBEZEN

MANCA SPIK IN ISAAC PALMA

17:09

SVI ZNAJU

MALIGANI

16:57

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:51

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

16:44

ISTI KA I TI

JURE BRKLJACA & DINO PETRIC

10. 03. 2023 11:43 | A.D

MALE ROKE ZA VELIKO KOPALNICO

Zaradi nepravilnosti, ki so se pojavile pri glasovanju, bomo zmagovalno ribico razglasili v ponedeljek, 3.4.2023.

Kopalnice Tapro Foto: RA

Z otroško domišljijo je mogoče prav vse, zato je prav, da kreativnost naših malčkov prepoznamo in jo spodbujamo. Marsikdo od nas si je v otroštvu želel, da bi naše risbice oživele kakor tiste, ki jih je narisal priljubljeni risani junak Bojan. Na Aktualu bomo v sodelovanju s podjetjem Tapro d.o.o. izvedli nagradno igro, s katero bomo enemu malčku uresničili prav to – njegova risbica bo postala resničnost! Vrtcu, ki ga mali umetnik obiskuje, bo zmagovalna risbica namreč prinesla novo kopalnico!

V nagradni igri lahko sodelujete od ponedeljka, 13.03.2023 do petka, 24.03.2023, sodelovanje pa je preprosto – vaši malčki bodo narisali risbice svojih sanjskih kopalnic, vi pa jih slikate in jih do petka, 24.03.2023 naložite na spletno stran www.radioaktual.si/maleroke. Risbice nam lahko pošljete tudi v fizični obliki in sicer na naslov: Radio Aktual, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje ali preko e-mail naslova kopalnica@radioaktual.si. Ob tem pripišite tudi ime in starost otroka, ki je risbico narisal, skupino, naziv in kraj vrtca, iz katerega otrok prihaja, ime kontaktne osebe ter njeno telefonsko številko in e-mail naslov.

Opomba: V nagradni igri lahko sodelujejo le otroci vrtcev, katerih kopalnice so starejše od petih let!

Vsi tisti poslušalci, ki ste brez otrok, oziroma so vaši otroci že prerasli vrtčevsko obdobje, pa ste lepo vabljeni k glasovanju za najljubšo risbico, ki bo potekalo od sobote, 25.03.2023 do petka, 31.03.2023 do 13. ure na spletni strani www.radioaktual.si/maleroke.

Zmagovalna risbica, ki bo 31.3.2023 ob 13:00 imela največ glasov, bo vrtcu nadobudnega umetnika prinesla novo kopalnico, ki jo podari podjetje Tapro d.o.o.

Prav tako bomo nagradili vrtčevsko skupino drugo uvrščene risbice, ki bo prejela promocijski paket Tapro.

tapro, tapro-trgovina, radio-aktual, nagradna-igra
Kopalnice Tapro
RA

S podjetjem Tapro do popolne kopalnice

Tapro, d.o.o. je podjetje, ki se z dolgoletno tradicijo in predanostjo ukvarja z veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov za gradnjo in obnovo kopalnic številnih priznanih proizvajalcev. Z nabavo in prodajo blaga so prisotni tako na domačem kot tudi tujem trgu, sodelujejo pa že s preko 3000 poslovnimi partnerji in več kot 100 zaposlenimi.

Prav širina prodajnega programa, razvejana trgovska mreža, strokovno in usposobljeno osebje ter poslovna odličnost oziroma prilagodljivost so razlogi, da so postali vodilni trgovec na področju inštalacijskega materiala in kopalniške opreme.

Kupci, vse od arhitektov, projektantov, inštalaterjev do obrtnikov in končnih uporabnikov, v Tapru najdejo vse za ogrevanje, vodovod in kanalizacijo, torej od vodovodnih armatur, keramičnih ploščic, sanitarne keramike do kopalniških dodatkov in ostalih sanitarnih elementov. Dobavljajo in prodajajo namreč samo izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. 

tapro, tapro-trgovina, radio-aktual, nagradna-igra
Kopalnice Tapro
RA

V podjetju vedno težijo k zadovoljstvu vsakega kupca, ki bo kupljeno tudi dnevno uporabljal, torej bo izdelek prispeval k njegovemu udobju in kakovosti bivanja, kot tudi zadovoljevanju potreb vodoinštalaterjev, vseh vključenih obrtnikov oziroma izvajalcev, investitorjev v objekte projektantov in seveda arhitektov.

tapro, tapro-trgovina, radio-aktual, nagradna-igra
Kopalnice Tapro
RA

tapro, tapro-trgovina, radio-aktual, nagradna-igra
Kopalnice Tapro
RA

SPLOŠNI POGOJI