TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:38

UPALIMO LJUBAV

LANA JURCEVIC & LUKA BASI

1:34

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

1:28

LEJLA

SEAD MEMIC VAJTA

1:25

CISTA JEBA

MI2

1:22

LJUBAV JE ZA LJUDE SVE

SREBRNA KRILA

1:18

NINA ZOVU ME

NINA DONELLI

1:15

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

1:12

VECJA OD NEBA

JAN PLESTENJAK

1:08

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

1:05

AJME STA TE VOLIN

KLAPA RISPET

07. 03. 2023 16:10 | Alenka Sivka

Fehtarji napovedali Roštiljado 2023!

Nastopili bomo v kopalkah!

Kjer so Fehtarji, tam je veselo in bučno. Tudi v studiu radia Aktual je bilo tako. Foto: Matjaž Korošec

Kjer so fehtarji, tam je veselo in bučno. In prav takšno vzdušje so prinesli že ob sedmih zjutraj v oddajo VIP šov na radio Aktual. Že navsezgodaj so bili dobre volje, odlično razpoloženi, voditelja Ličen in Martina Švab sta jih komaj krotila. Kvartet Fehtarji je sestavljen iz znanih imen slovenske zabavne in narodne glasbe, to so Samo Kališnik, ki igra pri Kvatropircih, Matic Plevel pri Ansamblu Saša Avsenika, Blaž Jenkole pri Raubarjih in Domen Kovač pri Ansamblu Jureta Zajca. So dobri glasbeniki in dobri prijatelji. Vse to je odmevalo v studiu, ko so zaigrali in zapeli nekaj pesmi.

Bili so tudi gostje na Aktualovem Dnevu žena, kjer jih je razveselila pretežno ženska publika. »Ko smo stopili na rod odra, je srce samo vztrepetalo«, je povedal o občutkih na koncertu eden od njih.

Fehtarji vedno naredijo dober žur, kaj dober, vrhunski. Glasen. In tak žur bodo naredili tudi na letošnji Aktualovi Roštiljadi, ki se približuje s svetlobno hitrostjo: 27.maja v Stanežičah.

Fehtarji so v jutranji oddaji na radiu Aktual razkrili, da so v videospot za pesem Shatzi vabili tudi Aktualovo voditeljico Martino Švab, a je odklonila, ko je videla prizor s sankami. Kakšen je, si morate pogledati sami.

Ličen in Martina sta s pomočjo navihanih in nasmejanih Fehtarjev razkrila tudi nastopajoče na Roštiljadi. To bodo Fehtarji, Kingstoni, Skater, Jelena Rozga, Ivan Zak, pa Aktualova Galama in Petkova Pumpa.

Fantje v studiu so pohvalili še vsak svoj čevapčič, ki naj bi bil ravno pravšen. »Niso ravno leskovački, a so iz srca«, so se smejali. Poslušalka Karmen jih je vprašala, če si upajo nastopiti goli, pa so fantje krohotajoče odvrnili, da si upajo marsikaj, in naj jih nikar ne izziva.

aktual-fehtarji-2.jpg
Fehtarji pri Ličnu in Martini Švab. Zmenili so se, da Martina z njimi nastopi na Roštiljadi 2023. V kopalkah!!
Matjaž Korošec

Bilo je dobro, živahno, glasno prebujanje. Fehtarji so povabili Martino Švab, da na Roštiljadi 2023 zapoje z njimi, in ko je privolila, so ji zaupali, da bodo nastopili v kopalkah, torej bo morala biti v kopalkah tudi ona. Se nam res obeta nepozaben nastop Fehtarjev in Martine Švab na Roštiljadi 2023 27. maja? Za vsak slučaj kupite karte in bodite tam!! Da ne boste česa zamudili.