TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

2:28

NAJ NAJ

IVAN ZAK & TARA

2:24

NEMA TE SVIT

DOMENICA

2:20

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

2:16

LUD ZA TOBON

KLAPA RISPET

2:12

TAMBURICA I MANDOLINA

ZLATKO PEJAKOVIC

2:09

MOJA ANE BROJI DANE

MILO HRNIC

23. 12. 2022 15:33 | AS

Dean in Anita pripravljata silvestrsko Galamo XXL – se bo končala v porodnišnici?

16- urna Novoletna Galama XXL Foto: RA

Dean on the Mike in Anita Gošte bosta letošnjo Galamo XXL na Radiu Aktual zastavila 31. decembra ob 20.00, končala pa 1. januarja ob 12.00. "Galamila" bosta celih 16 ur.

Medtem ko bo silvestrski del ena sama velika fešta pod sloganom "Eno plesišče – eno srce", pa iz drugega dneva (1. 1.) izpostavljata predvsem dve stvari, ki ju res ne smemo zamuditi: Galama XXL Vip šov, v katerem bo legendarni dvoboj ZEKO proti ZECU, Dražen Zečić proti Vladimiju Kočišu Zecu. Zakaj? Zato, ker stopamo v leto zajca! Druga čudovita stvar pa je Koncert iz konobe. Dean in Anita se bosta povezala s Splitom, kjer bo odlična Klapa Šufit ustvarila prvi Aktualov koncert v letu 2023 v živo!

Galama ima še zadnje priprave, pripravljena pa je tudi Anita, in sicer s torbo za porodnišnico, saj se ji čas nosečnosti povsem izteka. Takole pravi: »Silvestrska oddaja bo zame čisto posebna za vse življenje, ker sem res že ena velika nerodna žoga in v pripravljenosti za morebiten odhod v porodnišnico. Torba bo zagotovo v studiu. Kar bo, pa bo, niti približno nisem človek drame, niti moj sovoditelj Dean. Morda pa se pridružim že jutranji statistiki prvih otročkov, rojenih v 2023!«

Torej bo silvestrska Galama XXL na radiu Aktual posebna zaradi mnogih čudovitih in čarobnih stvari, zato je nikakor ne zamudite!!!