TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:47

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

20:41

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

20:37

AJMO PRIJATELJI

NOCNI SKOK

20:33

MAMIS ME

INES ERBUS

20:29

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

20:25

MISKO MOJ

JOLE

10. 10. 2022 15:09 | Promocijski material

Aktualov 15. rojstni dan RAZPRODAN

2. decembra se ponovno vidimo v razprodanih Stožicah! Za fenomenalno vzdušje bodo poskrbeli številni nastopajoči in naš en in edini Klemen Bunderla!

Razprodano Foto: RA

Koncert je razprodan!

Dan, ki so ga številni komaj čakali, je končno prišel, saj se je tudi uradno pričela prodaja vstopnic za praznovanje našega 15. rojstnega dne, rojstnega dne Radia Aktual. Odmevni spektakel, ki ga vsako leto komaj čakamo tako mi, radijski ustvarjalci, kot tudi vi naši dragi poslušalci, bo v začetku decembra spet napolnil ljubljansko Areno Stožice. Prodajo zelo zaželenih vstopnic pa je v ponedeljek v živo naznanil eden in edini Jasmin Stavros in s tem tudi potrdil, da se po petih letih vrača na eno izmed najbolj priljubljenih praznovanj v Sloveniji. 

Vrhunska glasbena imena 

Ekipa Radia Aktual je skupaj z ekipo Event24 poskrbela za smetanasti izbor vrhunskih glasbenih imen, ki bodo na večurnem spektaklu pripravili glasen uvod v letošnje decembrsko dogajanje. Skupaj s priljubljenimi radijci, njihovimi oboževalci in ljubitelji dobrih zabav bodo namreč praznovali: že omenjeni Jasmin Stavros, Lidija Bačić, Luka Nižetić, Vesna Pisarović, Jole, Klapa Rišpet in slovenski predstavniki Rok 'n' Band. Slavljenci pa so nam že zagotovili, da niti letos niso pozabili na svojo stalnico – goste presenečenja. Ti bodo seveda razkriti šele na samem koncertu. Zato ga zagotovo ne gre zamuditi! 

Pričetek prodaje v živo

Izjemen glasbenik, ki se je usidral v srca vseh nas.
Jasmin Stavros na Radiu Aktual
Radio Aktual

Oboževalce je kar v živo na koncert povabil tudi priljubljeni Jasmin Stavros, ki je samo za to priložnost vstal že ob 5. uri zjutraj in se pripeljal v Ljubljano, kjer je obiskal naš Aktualov studio in napovedal tudi svoj nastop. Ob tem moramo omeniti, da je bil koncert leta 2017, ko je Stavros nazadnje nastopil, razprodan v samo treh dneh, zato ne odlašajte z nakupom. »Imam toliko dobrih pesmi, da bom zagotovo poskrbel za žur. Vedno imam težavo, katere pesmi sploh izbrati. Zagotovo pa bom vedno zapel Umoran sam, Dao bi' sto Amerika, Kad se prijatelji rastaju ... Žur bo 100 %. Izbral bom takšne pesmi, da bom samo začel peti, potem pa bo nadaljevala kar publika. Za Stožice že imam v glavi okoli deset pesmi in bom počasi izbral tiste, ki bodo prišle v končni izbor,« nam je zaupal Jasmin, ki je znan tudi po tem, da ga je zelo težko »spraviti« z odra.

Vstopnice za Aktualov 15. rojstni dan: TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Fotogalerija