TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:55

MOJ MALI JE OPASAN (LET'S TWIST AGAIN)

TAJCI

1:50

MERAK MI JE

ZDRAVKO COLIC

1:47

MOJE MILO

TARAPANA BAND

1:44

INDIGO

DOMENICA

1:40

COVJEK OD LEDA

TONY CETINSKI

1:36

SAVE THE LAST DANCE FOR ME

MICHAEL BUBLE

16. 09. 2022 23:31 | Oglasno sporočilo

Nad bolečino v 15 minutah!

Hiter tempo življenja pogosto za seboj potegne stres, ki že sam po sebi povzroča glavobol in številne druge bolečine v telesu, tako, da se pogosto soočamo s situacijami, ko si želimo, da bi lahko bolečino, ki nas ovira pri vsakodnevnih opravilih, hitro odpravili. Pri tem nam lahko že v 15 minutah (1) pomaga Nalgesin S z dolgotrajnim učinkom, ki je naša prva pomoč, ko se pojavijo bolečine.

Glavobol? Vzemite Nalgesin S, ki učinkuje že v 15 minutah (1). Foto: Adobe stock

Zakaj najpogosteje obiščemo zdravnika?

Glavobol spada med 10 najpogostejših težav, zaradi katerih obiščemo osebnega zdravnika. Strokovnjaki ocenjujejo, da ga v življenju občuti vsaj 90 % ljudi. V večini primerov gre pri glavobolu za t. i. običajni, torej tenzijski glavobol, za katerim v Sloveniji v vsakem trenutku trpi več kot 40 % prebivalcev. 

Bolečina v hrbtenici_AdobeStock_228360720.jpeg
Bolečine v križu? Hitra pomoč je Nalgesin S, ki deluje tudi protivnetno.
Adobe stock

Približno 8 od 10 ljudi pa ima vsaj enkrat v življenju težave z bolečinami v hrbtenici - navadno je bolečina posledica slabih navad (npr. slabe drže, nepravilnih gibov, stresa), pogosto pa se poslabša, ker je ne jemljemo resno. Pri bolečini v križu je običajno prisotno tudi vnetje, zato je pomembno, da jo lajšamo z zdravili, ki imajo tudi protivnetno delovanje, npr. Nalgesin S.

Menstrualna bolečina_AdobeStock_139474776.jpeg
Bolečina? Hitro jo odpravite z Nalgesinom S.
Adobe stock

Ženske pa imajo poleg zgoraj naštetih težav še eno tegobo, ki je rezervirana zgolj za njihov spol. Boleča menstruacija (dismenoreja) je najpogostejša težava, povezana z rodili; lahko jo spremljajo tudi glavobol, slabost in driska. Z njo se srečuje do 90 % žensk! Sicer se s starostjo bolečina ob menstruaciji manjša, a kljub veliki pogostosti pojavljanja te bolečine in tudi močni intenziteti razbolelosti, večina žensk ne poišče zdravniške pomoči in si pomaga z analgetiki. Pri tem je pomembno, da ga vzame pravočasno, preden se bolečina razboli.

Zobobol_AdobeStock_205089134.jpeg
Zobobol? Nalgesin S lajša bolečino in deluje že v 15 minutah (1).
Adobe stock

Med ene najbolj zahrbtnih bolečin spada zobobol. Pri zobobolu gre za bolečino, ki pogosto hitro pride in izgine, lahko traja dalj časa ali pa se pojavlja v intervalih. Včasih je bolečina močnejša ponoči ali ko jeste in pijete, zlasti če sta hrana in pijača vroči ali hladni. Najpogostejši vzrok za zobobol je zobna gniloba in čeprav je pri zobobolu obisk zobozdravnika neizbežen, saj lahko samo zobozdravnik razkrije vzrok zobobola, si je močne bolečine treba lajšati z analgetiki, ki delujejo hitro in protivnetno.

2021-NALGESIN-S-Pack-Office-Ambiental-Photo-SI-RGB-web.jpg
Imejte Nalgesin S vedno pri roki
Adobe stock

Hitra in učinkovita rešitev pri bolečinah

Bolečina je nadloga. Obvladajte jo preden postane neznosna. Pravočasno vzemite Nalgesin S, ki hitro opravi z bolečino. Učinkuje hitro, že v 15 minutah (1), kar je izredno pomembno, ko nastopi močna bolečina in si želimo, da bi se lahko počutili bolje. Nalgesin S prav tako deluje dolgotrajno (do 12 ur), kar pomeni manjše število tablet na dan (le 2 do maksimalno 3 tablete). Primeren je za različne vrste bolečin (glavobol, zobobol, bolečine v mišicah, sklepih in hrbtenici, menstrualni bolečini, …). Deluje tudi protivnetno, kar je pomembno npr. pri bolečini v križu.

.

Imejte Nalgesin S vedno pri roki, nikoli se ne ve, kdaj vam bo lahko hitro rešil dan! 

Besedilo obravnava zdravilo brez recepta. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

(1): Sevelius H et al. Bioavailability of Naproxen Sodium and Its Relationship to Clinical Analgesic Effects. Br J Clin Pharmacol 1980; 10: 259–63.