TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

23:50

OPROSTI

GIBONNI

23:49

3 MINUTE

LIDIJA BACIC

23:48

MAKSIMALNO

JOLE

23:44

AKO NAM LJUBAV PREZIVI NOC

DJANI STIPANICEV & RENATA SABLJAK

23:44

AKO AKO

NINA DONELLI

23:43

OPROSTI

GIBONNI

23:38

REGGAE NIGHT

JIMMY CLIFF

23:35

OSTARIT CU JA OSTARIT CES TI

GAZDE

23:29

NEK ZIVI LJUBAV

SREBRNA KRILA

23:26

BOS ZNAL NAPREJ ME LJUBITI

UROS IN TJASA

30. 11. 2021 10:54 | M.H.

V decembrskem Rdečem tednu Addiko banka povrne celoten znesek Start kredita za zaposlene za določen čas

Praznični december se bo v Addiko banki začel z Addiko Rdečim tednom, ki bo trajal od 1. do 8. decembra.

Addiko Rdeči teden Foto: RA

Decembrski Addiko Rdeči teden bo teden, ko bodo nove in obstoječe v Addiko banki dobile več ter bodo za sklepanje poslov še dodatno nagrajene. Med vsemi novimi in obstoječimi strankami, ki bodo v času trajanja decembrskega Addiko Rdečega tedna sklenile Addiko START kredit, bo Addiko banka izbrala eno osebo, ki ji bodo povrnili celoten znesek Addiko START kredita - akcija je namenjena osebam, ki so zaposlene za določen čas.

Addiko START kredit ne dela razlik!

Addiko banka je netipična banka, ki med svojimi strankami ne želi delati razlik. Zato so za vse, ki so v delovnem razmerju za določen čas, pripravili netipični Addiko START kredit: za nove začetke in nove priložnosti za zaposlene za določen čas.

Addiko START kredit je netipičen gotovinski kredit do 15.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let, ki ni odvisna od preostanka trajanja pogodbe o zaposlitvi, sklenejo pa ga lahko vse polnoletne osebe. Postopek odobritve in izplačila je hiter in enostaven, celoten znesek kredita je izplačan v gotovini. Addiko START kredit je lahko namenjen tudi poplačilu obstoječih obveznosti iz naslova kreditov, limitov ali kartic.

Addiko banka bo med 1. in 8. decembrom eni osebi povrnila celoten znesek Addiko START kredita.

Addiko banka vsem novim in obstoječim strankam, ki bi želele skleniti Addiko START kredit, priporoča naj izkoristijo ugodnosti decembrskega Addiko Rdečega tedna, saj bo morda sreča na njihovi strani in prejeli bodo povrnjen celoten znesek Addiko START kredita.

Ugodnosti v okviru decembrskega Addiko Rdečega tedna so novim in obstoječim strankam zaposlenim za določen čas na voljo od srede, 1., do srede, 8. decembra.

Vabljeni, da obiščete katerokoli poslovalnico Addiko banke ali spletno stran hipkredit.addiko.si!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)