TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

15:47

NEK SUTE SVI

MISO KOVAC

15:46

HVALA KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

15:43

STA CE MI ZIVOT BEZ TEBE

ZDRAVKO SKENDER

15:40

DUNJO MIRISNA

NOVI FOSILI

15:39

DUNJO MIRISNA

NOVI FOSILI

15:39

STA CE MI ZIVOT BEZ TEBE

ZDRAVKO SKENDER

15:31

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

15:28

KAR BO PA BO

HELENA BLAGNE

15:24

JOS ME LIPO GLEDAS

DINO PETRIC & KLAPA SUFIT

15:21

CIMET I CAJ

MIA

14. 10. 2021 08:46 | M.H.

Kredit v Addiko banki začnete odplačevati šele naslednje leto!

Jesensko obarvani Addiko Rdeči teden bo v oktobru trajal med 13. in 20. oktobrom 2021 ter prinaša izjemno ugodnost. Vsem novim strankam, ki bodo v času Addiko Rdečega tedna sklenile gotovinski kredit do 40.000 EUR, bo prva dva mesečna obroka poravnala Addiko banka!

Addiko rdeči teden Foto: Addiko bank

Si predstavljate, kako prijetno bi bilo, če bi bili lahko do konca letošnjega leta popolnoma brez finančnih skrbi?

Addiko banka je banka enostavnih in hitrih bančnih storitev, ki svoje stranke rada razvaja z edinstvenimi ugodnostmi. Tradicionalni Addiko Rdeči teden – teden posebnih ugodnosti – v oktobru preseneča z izjemno ponudbo, ki nagovarja vse nove stranke.

Novim strankam Addiko Rdeči teden ponuja gotovinske kredite, ki jih lahko začnejo odplačevati šele naslednje leto, saj prva dva obroka plača Addiko banka!

Addiko gotovinski kredit so krediti za zneske od 500 do 40.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let in z ugodnim mesečnim obrokom že od 20 EUR dalje. Kredit do 10.000 EUR lahko stranke vseh banke sklenejo samo z osebnim dokumentom in davčno številko, do 30.000 EUR pa tudi brez prenosa poslovanja.

Postopek odobritve in izplačila je hiter in enostaven, kredit pa lahko stranke sklenejo v katerikoli poslovalnici Addiko banke po Sloveniji, za zneske do 30.000 EUR pa tudi na spletni strani hipkredit.addiko.si z izpolnitvijo spletne vloge.

Do sedaj je Addiko banka z ugodnostmi v sklopu Addiko Rdečega tedna razveselila že mnoge. “Nagrada mi pomeni zelo veliko. Kredit sem najel, da bi šel lažje skozi življenje, akcija Addiko Rdeči teden pa me je ponovno prepričala predvsem zaradi ponudbe. V Addiko banki se stranka resnično počuti zaželeno in na prvem mestu. Hvala, ker ste mi olajšali življenje,” je povedal nagrajenec spomladanskega Addiko Rdečega tedna gospod Štefan M.

V Addiko banki vabijo vse, da od srede, 13. 10., do srede, 20. 10., izkoristijo akcijo Rdeči teden ter prihranijo!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)