Aktualovci so potrdili – res dobro vlečejo!
Ne samo pred mikrofonom, Aktualova ekipa je dokazala, da se odlično znajde tudi za štedilnikom!
Aktualovci v "showroomu" podjetja Siccabo Foto: Sviglo production
Pretekli konec tedna je Siccabo univerza v Ljubljani povabila Aktualovce v svoj 'showroom', da bi preverili njihovo kuharsko znanje. »To je bil prav lušten izziv, saj nas je čakala kuharska naloga. Razdelili smo se v skupine po dva in se lotili priprave kulinaričnih kreacij. Večerjo smo si namreč morali skuhati kar sami,« pove eden izmed največjih skritih kuharskih talentov, Jure Ličen, za katerega je ekipa prepričana, da velja za enega najboljših 'chefov' v radijski ekipi.
Aktualovci so se pomerili v peki steakov in lososov, ob tem pa spoznali še najmodernejše kuhinjske nape Siccabo, ki niso le praktične, ampak so v kuhinji z ekstravagantnim dizajnom kot pravi modni dodatek. In pritrdili, da res dobro povlečejo.
Pod budnim očesom lastnika podjetja, Gregorja Vidmarja in njegove hči Manje, so Aktualovci svojo energijo tako usmerili v kulinarične kreacije in na koncu pripravili še slastne mafine. Ker so se odlično izkazali, jih je Manja na koncu presenetila z domačo torto.
In če vas pot v teh dneh odnese v prostore podjetja Siccabo, je v njih še danes čutiti ta nalezljivi energijski naboj in strast največje radijske družine v Sloveniji.