TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

20:31

LE ZAKAJ SI ZALOSTNA

101KA

20:26

NE DAJ DA TE SLOME

DRAZEN ZECIC

20:22

JAVI SE

KLAPA SUFIT

20:19

RUZO BILA

LUKA BASI & MARKO SKUGOR

20:13

CE SE OD SPOMINOV DA ZIVET

CUKI IN KVATROPIRCI

20:10

NIKO SE NE SMIJE KAO TI

KLAPA KAMPANEL

20:05

NADALINA

OLIVER DRAGOJEVIC & BORIS DVORNIK

19:59

MASLINA JE NEOBRANA

KLAPA MASLINA

19:55

KA MORE JE ZIVOT

LUKA NIZETIC

19:52

RED RED WINE

UB 40

14. 09. 2021 16:09 | Promocijski prispevek

Generali prejel priznanja finančne revije Institutional Investor

Generali je kot eno najbolj cenjenih podjetij v zavarovalniški panogi uvrščen med podjetja »Most Honoured Companies«. Lestvico vsakoletno pripravlja Institutional Investor, specializirana revija in neodvisno raziskovalno podjetje na področju mednarodnih financ, oblikuje pa jo vseevropska izvršna ekipa.

Priznanjaje prejel tudi glavni izvršni direktor Skupine Generali Philippe Donnet. Foto: Arhiv

Revija Institutional Investor je glavnemu izvršnemu direktorju Skupine Generali Philippu Donnetu podelila drugo mesto v kategoriji najboljših izvršnih direktorjev. Finančni direktor Skupine Cristiano Borean ter vodja odnosov z vlagatelji in bonitetnimi agencijami Giulia Raffo pa sta zasedla prvi mesti v kategorijah najboljših finančnih direktorjev oziroma najboljših strokovnjakov za odnose z vlagatelji.

Generali je bil prav tako uvrščen med najboljša podjetja v kategoriji najboljših programov odnosov z vlagatelji in najboljših dogodkov za vlagatelje/analitike, prvo mesto pa je zasedel z najboljšo ekipo za odnose z vlagatelji.

Lestvica revije Institutional Investor odraža ocene več kot 1.500 strokovnjakov in vlagateljev iz okrog 600 podjetij s področja finančnih storitev. Izvršne direktorje so ocenjevali po merilih verodostojnosti, vodstvenih sposobnosti in komunikacije, finančne direktorje pa na podlagi dodeljenih sredstev, upravljanja financ in komunikacije. Za oceno dejavnosti odnosov z vlagatelji so proučili številne dejavnike, vključno s predstavitvami na terenu, kakovostjo finančnih informacij, poslovnim in tržnim znanjem ter odzivnostjo in pripravljenostjo podjetja.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)