TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

19:38

DUSA OD PAPIRA

JOLE

19:33

ONA SANJA O LJUBLJANI

JAN PLESTENJAK

19:28

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

19:23

PLAVI SAFIR

BAJAGA

19:18

JABUKE I VINO

ZANA & ZELJKO BEBEK

19:12

CE BILA BI MOJA

MARK ZEBRA

19:08

LJUBAVNA LIMUNADA

DOMENICA

19:08

JESEN JE

NOVI FOSILI

19:08

PUT PUTUJEM

MAGAZIN

19:04

ZA PRAVU LJUBAV

NEDA UKRADEN

06. 09. 2021 20:33 | K. Š.

Večer, začinjen z ogrevanjem, smehom in zabavo

Poletni dogodek, ki se je minuli petek zgodil v prijetnem ambientu Hiše OZ v Mariboru, je poskrbel za veliko mero sproščenih nasmehov in glasbenih ritmov, saj sta bila v glavnih vlogah na odru stand up komik Vid Valič in kantavtor Adi Smolar.

Adi Smolar je navdušil povabljence. Foto: Ekosen

Dogodek je za svoje poslovne partnerje in stranke organiziralo podjetje Ekosen, ki se ponaša tudi z nazivom 'Specialisti za IR ogrevanje'.

Podjetje Ekosen je z nedavnim dogodkom dokazalo, da niso le specialisti za IR ogrevanje, ampak znajo s svojo pozornostjo tudi očarati zveste stranke in poslovne partnerje. S pomočjo izbranega programa za sproščen poletni večer so poskrbeli tudi za širjenje dobre volje in dobrega glasu.

__AF8582.jpg
Vid Valič je poskrbel za široke nasmehe med občinstvom.
Ekosen


Vid Valič in Adi Smolar sta navdušila
»Želeli smo, da ljudje, ki nam veliko pomenijo, vsaj za en večer pobegnejo v sproščen ambient in se prepustijo dobri volji,« je zaupal ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen, Aleš Babič, ki se zaveda pomembnosti dobrih poslovnih partnerjev in zadovoljnih strank. Zato so Ekosenovci prav s tem razlogom na oder povabili Vida Valiča, ki je poskrbel za veliko dozo smeha in Adija Smolarja, s katerim so povabljenci uživali v prijetni glasbeni spremljavi.

__AF9707-HDR.jpg
Aleš in Bernarda Babič (levo), zastopnika podjetja Ekosen z Mašo Žilavec (v sredini), igralko in zadovoljno uporabnico IR ogrevanja
Ekosen

Nasmeh tudi za Aktualovega nagrajenca!
Vid Valič pa pretekli petek ni bil edini, ki je privabljal nasmehe na obraze. To nam je dopoldne uspelo tudi na Radiu Aktual, saj smo skupaj z Ekosenom nagradili srečnega izžrebanca.
Prav v petek tik pred poldnevom se je na Aktualu zaključila velika nagradna igra, kjer smo na najbolj poslušani radijski postaji v Sloveniji nagrajencu Roku Jakiču podarili Ekosenov IR grelni panel Sunlife premium Art s sliko po njegovi izbiri. »Vau! Res ste me pustili brez besed! Ker v dnevni sobi nimam televizije, bom užival ob pogledu na fotografijo z dopusta, ki me bo obenem še prijetno grela,« svojega navdušenja nad nagrado ni skrival Rok.

RA-ekosen-studio.jpg
Aktualovci so z IR panelom Ekosen osrečili nagrajenca Roka.
Arhiv


Da bi bilo takšnih trenutkov, kot je bil pretekli petek, resnično še več, pa si želimo tudi Aktualovci. Dni, ki rišejo nasmehe, ogrejejo srce in poskrbijo za pravo mero zabave.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)