TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:50

ONA

BRIGITA SULER

8:47

BUDALA

BQL

8:43

LUCIJA

MARINO

8:35

UPALIMO LJUBAV

LANA JURCEVIC & LUKA BASI

8:29

PREVECKRAT

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

8:26

NASA PJESMA

SANDI CENOV

01. 09. 2021 14:15 | Promocijski prispevek

Generali podaril nove šolske torbe in peresnice ter razveselil 100 šolarjev

Tudi letošnje šolsko leto bo za mnoge šolarje še lepše, saj so se v Zavarovalnici Generali odločili, da otrokom iz socialno šibkejših družin omogočijo prijetno vrnitev v šolske klopi in olajšajo razmere pri pridobivanju novega znanja. Nakup vseh pripomočkov za šolo je za starše v takšnih družinah kar precej velik finančni zalogaj. Zavarovalnica in zaposleni v Generaliju so zato prispevali nove šolske potrebščine in tako razveselili kar 100 nadobudnih šolarčkov, ki so danes, 1. septembra, spet napolnili učilnice.

Pri predaji šolskih potrebščin je pomagal tudi Generalijev Levček. Foto: Zavarovalnica Generali

Generali je skupaj z Zvezo prijateljev mladine Moste - Polje v okviru pobude THSN pomagal otrokom iz družin, ki so vključene v program Rastemo skupaj. Škratki pomagači so po poslovalnicah nabrali kar nekaj izdelkov, kot so barvice, voščenke, zvezki, radirke, flomastri, ravnila in ostalo, kar šolarji potrebujejo za čim bolj optimalno pridobivanje znanja. Na predaji šolskih artiklov je otroke in njihove starše pozdravil tudi Generalijev Levček, ki je poskrbel za odlično in veselo vzdušje ob pakiranju potrebščin in zavijanju zvezkov.

Za pomoč se je vsem sodelujočim zahvalila tudi predsednica ZPM Moste – Polje Anita Ogulin. »Živimo v času, ki vse bolj potiska otroke v neenakost z vrstniki. In prav šolske potrebščine so tiste, ki že prvi dan pouka otroke razslojujejo. Zato iskrena hvala dragi sodelavci Generalija, ker ste z njimi in nami in že vrsto let pomagate družinam in otrokom pričarati enakost in enakovrednost, ki ni več samoumevna. Za donacijo šolskih potrebščin ob začetku novega šolskega leta se vam najlepše zahvaljujemo v imenu otrok, družin in našem imenu,« je povedala ob predaji.  

Zavarovalnici Generali se je zahvalila tudi ZPM Ljubljana Moste- Polje.jpg
Zavarovalnici Generali se je zahvalila tudi ZPM Ljubljana Moste- Polje.
Zavarovalnica Generali

Zavarovalnica Generali tako še naprej uresničuje svoj cilj v okviru pobude THSN. Prostovoljne dobrodelne akcije potekajo skozi vse leto, zaposleni v podjetju pa s sodelovanjem dokazujejo, da sledijo vrednotam zavarovalnice, ki se trudi prisluhniti šibkejšim in jim stati ob strani tudi ob težkih življenjskih preizkušnjah.