TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:22

MOJE ZLATO

PETAR GRASO

12:15

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

12:11

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

12:03

U DOBRU I ZLU

BORIS NOVKOVIC

11:57

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

11:53

MISKO MOJ

JOLE

07. 06. 2021 09:00 | M.H.

Naš Klemen Bunderla risal nasmehe pred Eurospinom

Z nakupom barvnih kred lahko tudi vi pomagajte narisati nasmehe otrokom iz socialno ogroženih družin

Dobrodelni dogodek pred Eurospinom Foto: RA

Preteklo nedeljo je naš Klemen Bunderla na parkirišču pred Eurospinom Lj.-Brdo skupaj z obiskovalci narisal veliiiiko nasmehov! Na Eurospinovem dobrodelnem dogodku so namreč potekale številne aktivnosti za male in velike, Klemen pa se je skupaj z obiskovalci preizkusil v risanju s kredo, skakanju, metanju na koš, oponašanju živali ... Kako zelo se je zabaval, si lahko ogledate v spodnji Galeriji!

klemen-bunderla, eurospin, zpm, dobrodelnost
Dobrodelni dogodek pred Eurospinom
RA

Pri Eurospinu že četrto leto sodelujejo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Letos jim bodo namenili 1 € od vsakega zavoja barvnih kred, ki jih lahko kupite v vseh trgovinah Eurospin po Sloveniji.

Pomagate pa lahko tudi tako, da pošljete SMS sporočilo s ključno besedo SMEH5 na 1919 in s tem prispevate 5 € za šolske potrebščine otrok iz socialno ogroženih družin!

Pomagate pa lahko tudi tako, da pošljete SMS sporočilo s ključno besedo SMEH5 na 1919 in s tem prispevate 5 € za šolske potrebščine otrok iz socialno ogroženih družin!

Letos pa vas v naslednjih tednih ob nedeljah na  Eurospinovih parkiriščih čakajo novi risalni kotički, kjer lahko preizkusite dobrodelne barvne krede, poligone za trike s skirojem, kolesom ali rolerji ter moderiran družinski program z družabnimi igrami, plesom in gosti presenečenja. Organizirali pa bodo tudi zabavna družinska tekmovanja. 

Razpored ostalih dogodkov na parkirišču trgovin Eurospin:

ES_Subpage_KV2_640x420px_V1.jpg
Dogodki na parkiriščih Eurospin
Eurospin

Več si lahko preberete tudi v brošuri TUKAJ!

Fotogalerija