TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:50

DVIJE ZVIJEZDICE

TAJCI

23:46

NE ZOVI ME U PONOC

NEDA UKRADEN

23:42

SAD KADA DOSLA SI

BOSUTSKI BECARI & KLAPA CAMBI

23:36

LAKA META

PIRATI

23:33

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

23:29

FALI MENI ONA

JOLE

23:24

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

23:20

LJUBI NE LJUBI

NIKA ZORJAN

23:16

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

23:11

NIJE VRIJEDNO SINE MOJ (RMX 2018)

KLAPA MORE

01. 06. 2023 12:07 | A.D

MESAR ANTON – VEDNO PRAVI ODGOVOR

Veste kdo je junak, ki je v resnici našel Pepelkin stekleni čeveljček, hkrati pa drži še svetovni rekord v hitrostnem zvijanju tortelinov?

Mesar Anton. Vedno pravi odgovor. Foto: RA

Na Aktualu bomo z zabavno nagradno igro tudi letos poskrbeli, da bodo na vašem naslednjem pikniku zadišali vrhunski izdelki za žar mesarja Antona iz Kamnika. Ker je ena od skrivnosti dobrega žara tudi prava izbira mesa, bomo poskrbeli, da le tega na vaši mizi ne bo manjkalo.

Za sodelovanje v nagradni igri se od sobote, 3. 6., do petka, 9. 6., prijavite preko SMS-a na 051 70 80 90 s ključnima besedama AKTUAL ANTON.

Vsak dan od ponedeljka, 5. 6. do petka, 9.6., bomo izžrebali enega od sodelujočih, ga poklicali ter mu zastavili par vprašanj. Ko vas pokličemo, je naloga preprosta – na vsako zastavljeno vprašanje morate odgovoriti z "Mesar Anton iz Kamnika".

Izžrebanci, ki bodo pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja, bodo prejeli paket mesnin Anton za žar, ki vsebuje čevapčiče, odščipance, svinjsko ribico, klobaso za žar, …Nagrajenec nagrado prevzame v eni od Mesnic Anton Kamnik – seznam mesnic preverite TUKAJ.

Tradicija mesarske obrti

Skupina Farme Ihan že vrsto let neguje tradicijo mesarske obrti in domačih kolin. Za vas pripravljajo široko paleto mesa in mesnih izdelkov iz izbranih surovin sledljivega porekla, ki jim dodajo vse tiste začimbe, ki so od nekdaj sodile v slovenske kuhinje. Odlikuje jih vrhunska kakovost povezana s tradicijo, združena v slasten domač okus in zapeljiv vonj. Pripravljeno s spoštovanjem do hrane po recepturah, ki so ljudem domače in blizu.

Vzreja živali poteka v lastni vertikalni verigi na farmah in kooperacijskih kmetijah v skladu s ciljem, da bi zagotovili etično in odgovorno ravnanje z živalmi ter hkrati dosegli najvišjo kakovost mesa. Z nakupom slovenskega mesa varujete okolje, podpirate slovensko kmetijstvo in zagotovljeno kakovost. Skrbno nadzorovano pot od rejca do mize potrjuje certifikat International Featured Standard, ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil. Kakovost govejega mesa potrjuje tudi certifikat nacionalne sheme kakovosti »Izbrana kakovost«.

Anton poskrbi za okusen piknik

Sezona peke na žaru je tu. Ko načrtujete piknik ali vrtno zabavo s hrano na žaru, izberite res kakovostno meso. Mesni izdelki Anton iz Mesa Kamnik temeljijo na tradicionalnih recepturah klasičnih okusov kamniške kuhinje in so narejeni le iz prvovrstnih kosov svežega svinjskega in govejega mesa.

Za popoln piknik bodo poskrbeli Leskovački čevapčiči Anton, ki so jih potrošniki ocenili za najboljše na trgu in jim podelili pečat Izbran produkt leta 2022. Če prisegate na klasične čevapčiče, bodo odlična izbira Antonovi čevapčiči brez E, ki jih je stroka nagradila z zlato medaljo AGRA 2023. Pravo specialiteto predstavljajo Kamniški odščipanci, šampion kakovosti na ocenjevanju AGRA 2023. Naziv Šampion kakovosti po pravilniku o ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov dobijo tisti izdelki, ki tri leta zaporedoma dosežejo na ocenjevanju zlato medaljo. Novost na trgu so ražnjiči Anton, ki jih dopolnite še s pleskavicami, klobasami ali pečenicami za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. V pestri ponudbi mesnih izdelkov Anton za žar najdete tudi širok nabor izdelkov brez glutena, laktoze, soje, umetnih barvil in E-jev.

Ko izberete blagovno znamko Anton, lahko zaupate dolgoletni tradiciji mesarske obrti v lokalnem kamniškem okolju in prepričanju, da je le najboljše dovolj dobro.

Anton, dobro kot nekoč.

SPLOŠNI POGOJI