TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:58

NISTA KONTRA SPLITA

DINO DVORNIK

6:55

RAZONODA

MINEA

6:52

CAROBNO JUTRO

NINA BADRIC

6:46

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

6:41

LEPA ZA UMRET

VILI RESNIK

6:36

PROPLAKAT CE SRCE

KLAPA SUFIT

24. 03. 2023 09:22 | M.M.

LJUBEZEN BREZ MEJA

Slovenski vikend v Biogradu na Moru

Nagradna igra Foto: Aktual

Pomlad je tu in ljubezen v zraku. Manjka nam samo še košček morskega paradiža in mini oddih. In točno to bomo omogočili nekomu izmed vas, v Biogradu na Moru. Seveda pa bo treba za to nekaj narediti. Na telefonsko tajnico (041 30 40 50) nam boste morali povedati eno od svojih morskih ljubezenskih zgodb. Se pravi, kje na morju in kako ste spoznali svojo ljubezen. Mi pa bomo od vseh prispelih eno izbrali in nagradili s podaljšanim vikend paketom, ki bo vključeval dve nočitvi s polpenzionom za dve osebi v Ilirija Resortu v Biogradu na moru, v terminu od 28. 4. 2023 do 1. 5. 2023.

Biograd na Moru je turistično središče za katerega pravijo, da je srce Jadrana. S čudovitimi plažami, kristalno čistim morjem, bližino nacionalnih parkov, čudovitimi mestnimi jedri Zadra, Šibenika in Splita, privlači goste iz vsega sveta.

morje, ljubezen, nagradna-igra
Slovenski vikend
Biograd na moru

Biograd na Moru zaživi že za prvomajske praznike, ko se zgodi t.i. Slovenski vikend, s katerim otvorijo turistično sezono in v času od 28. aprila do 1. maja zabeležijo več kot 25.000 nočitev.

Rdeča nit letošnjega Slovenskega vikenda bo slogan 'Ljubezen brez meja'. Ljubezen je univerzalna, ljubezen združuje, ljubezen je lepa, ljubezen je za vse in ljubezen ne pozna meja, zato Slovenskega vikenda v Biogradu na Moru ne more nič in nihče preprečiti.

Slovenski vikend, ki se bo letos zgodil že petič, je mini dopust, v katerem bo lahko uživala vsa družina. Poskrbljeno bo za tiste, ki bi si radi odpočili, tiste, ki ne morejo brez športnih aktivnosti in tudi za največje žurerje.

morje, ljubezen, nagradna-igra
Slovenski vikend
Biograd na moru

V ponudbi Slovenskega vikenda boste tako našli regato v Pašmanskem kanalu, tek po ulicah Biograda, odlične sprehajalne poti, družinsko kolesarjenje, koncerte slovenskih in hrvaških bendov, dalmatinske klape, razstave slik in seveda tudi aktivnosti za najmlajše.

fun-park-biograd04.jpg
Fun Park Biograd
Fun Park

Poleg vsega pa bo Slovenski vikend v Biogradu na Moru tudi ekološko obarvan. Potapljači bodo čistili morsko dno, ljudi se bo osveščalo o pomembnosti morskega ekosistema za življenje na zemlji, reciklirali se bodo plastični odpadki, zaživel bo projekt 'Muzej odvrženih predmetov', gotovo pa bo zelo zanimiva tudi izobraževalna otroška delavnica 'Zdravo ni FUJ!'

morje, ljubezen, nagradna-igra
Slovenski vikend
Biograd na moru

Vse skupaj pa bo imelo skupni imenovalec - ljubezen. Ljubezen do glasbe, zdravega življenja, gastronomije, partnerja, družine in do življenja na splošno. Ker življenje je ljubezen.

Vsak lahko najde svojo definicijo ljubezni, lahko pa jo poiščete tudi v Biogradu na Moru za prvomajske počitnice. Dobrodošli.

morje, ljubezen, nagradna-igra
Slovenski vikend
Biograd na moru

Splošni pogoji