TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:08

DESET ANDELA

MARKO SKUGOR

22:03

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

21:56

KAMEN NA DUSI

PRAVILA IGRE

21:52

BROTHER LOUIE

MODERN TALKING

21:49

PRUZIMO NAM SANSU

KLAPA RISPET IN ZORICA KONDZA

21:46

MALO FALI

MINEA

21:41

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

21:38

META

LUKA BASI

21:34

RAD TE IMAM

MIKI VLAHOVIC

21:28

KAD MI DODJES TI

OLIVER DRAGOJEVIC

02. 03. 2023 11:53 | A.D

Brez česa si ne predstavljate pravega dneva?

Prisegate na jutranjo ali večerno rutino? Je za pravi dan dovolj le tisti trenutek, ki ga cel dan nestrpno pričakujete?

Mlekarna Krepko Foto: RA

Nekateri prisegajo na enormne količine kave in dober obrok, medtem ko drugi svoj notranji mir najdejo v preprostih stvareh, kot je iskriv pogled ljubljene osebe. Na Aktualu smo za vas pripravili novo nagradno igro, s katero bomo poizvedovali, kaj osreči vas. Vsak dan, od sobote, 4.3., do vključno petka 10.3. bomo v etru zbirali vaše vsakodnevne rutine ali radosti, brez katerih si dneva enostavno ne morete predstavljati.

Za sodelovanje v nagradni igri nam svoje odgovore sporočite preko klica na 041 30 40 50, mi pa bomo vsak dan, od ponedeljka, 6.3., do četrtka, 9.3., enega od vas nagradili s paketom novih izdelkov Krepko: 7 x kefir Krepki suhec s kolagenom in okusom vrtnice ter 7 x proteinski kefir Krepki suhec.

V petek, 10.3., bomo izžrebali dobitnika glavne nagrade: paket novih izdelkov Krepko: 7 x kefir Krepki suhec s kolagenom in okusom vrtnice ter 7x proteinski kefir Krepki suhec in 6-mesečna vadnina BODIFIT - neomejen vstop v vseh centrih BODIFIT (Mengeš, Kamnik, Ljubljana, Celje, Maribor).

Skrivnost pravega kefirja

Ob misli na zdrav zajtrk bo marsikdo najprej pomislil prav na kefir. Vsi smo vsaj enkrat ta osvežilni mlečni napitek odnesli domov iz trgovine, le malokdo pa se zaveda, da vsak kefir le ni pravi kefir. Kefir tradicionalno izvira iz Kavkaza in pravi kefir je le tisti, ki je narejen s kavkaškimi kefirnimi zrni, ki vsebujejo več kot 100 rodov različnih mikroorganizmov. Poleg svojih izrednih probiotičnih in protibakterijskih učinkov, je kefir prav tako bogat vir beljakovin, kalcija, vitamina B12 in B2. Redno uživanje kefirja lahko zniža tveganje za bolezni, kot so osteoporoza, bolezni prebavil in nekaterih rakavih obolenj.

Pri nakupu kefirja je pomembno, da ste pozorni na deklaracijo in jamstvo, da je kefir narejen iz pravih kefirnih zrn. Le tako boste namreč dobili izdelek najvišje kakovosti, z vsemi hranilnimi snovmi, ki jih pravi kefir nudi. V kolikor želite svoj jedilnik obogatiti s pravim kefirjem, je kefir Krepko pravi izdelek za vas. Mlekarna Krepko je namreč edina specializirana mlekarna za proizvodnjo tradicionalnega kavkaškega kefirja v EU.

mlekarna-krepko, kefir, radio-aktual, zajtrk, proteini, kolagen
Mlekarna Krepko
RA

Kefir Krepko – edini pravi kefir

Kefir Krepko ni le edini pravi kefir, temveč tudi edini kefir, ki je priljubljen mlečni napitek v novi liniji izdelkov še dodatno obogatil.

V kolikor od svojega kefirja tudi vi želite več, je Kefir Krepki suhec s kolagenom in okusom vrtnice pravi za vas. Krepki suhec poleg 30 različnih probiotičnih kultur in številnih vitaminov ter mineralov vsebuje tudi dnevno dozo kolagena, ki dokazano zmanjša gube in izboljša elastičnost kože. Na koncu pa piko na »i« doda in totalno navduši nežni okus vrtnice. Krepki suhec s kolagenom bo poskrbel, da boste upočasnili staranje in zacveteli v polnem sijaju.

Vsem, ki ste po duši športniki, pa priporočajo proteinski kefir Krepki suhec, ki poleg visoke vsebnosti mineralov, vitamina C in probiotikov vsebuje tudi 31 g mlečnih proteinov, ki bodo zadovoljili vaše povišane potrebe po beljakovinah. Z lahkotnim okusom vanilje bo proteinski kefir Krepki suhec vaše telo okrepil z energijo in hranili, potrebnimi za aktivno življenje.

Na izdelke Mlekarne Krepko prisega tudi direktorica Sandra Turnšek, ki pravi:

»Sama pravi kefir pijem zvečer. To je moj zadnji obrok pred spanjem, saj mi čez noč odpusti vse pregrehe, ki sem jih delala čez dan pri hrani. Vitalizira me, razstrupi in zjutraj se zbudim spočita. Živi organizmi, ki so v kefirnem zrnu našega kefirja, v telesu podpirajo dobre bakterije, odpravljajo slabe, uredijo naš prebavni trakt, iz katerega izvira zdravje vsega našega telesa. Kefir Krepko ni samo eliksir zdravja, je tudi eliksir lepote.«

Več o izdelkih Mlekarne Krepko najdete na njihovi spletni strani.

SPLOŠNI POGOJI