TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

3:08

ZELENA DEZELA

VICTORY

2:59

CEZ DVAJSET LET

NUSA DERENDA

2:56

DA SAM JA ON

GRUPA VIGOR

2:51

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

2:47

KAFANA NA BALKANU

FUNKY G

2:43

MI DELAMO GALAMO

KINGSTON

2:37

NAJ NAJ

IVAN ZAK & TARA

2:33

NEMA TE SVIT

DOMENICA

2:26

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

2:23

LUD ZA TOBON

KLAPA RISPET

20. 01. 2023 15:06 | M.M.

POKLON VELIKANU

Košarkarski spektakel Cedevita Olimpija vs Budućnost Voli

Nagradna igra Foto: Aktual

V nedeljo, 29. 1., se bo v Areni Stožice odvila košarkarska tekma med košarkarskima kluboma Cedevita Olimpija in Budučnost Voli. Obeta se nam pravi košarkarski spektakel, ki ga bo dodatno začinil poklon našemu košarkarskemu velikanu Dušanu Hauptmanu, saj bodo njegov dres dvignili pod strop dvorane in mu s tem izkazali spoštovanje, ki si ga gotovo več kot zasluži.

Da si boste lahko tekmo ogledali tudi naši poslušalci, pa bomo poskrbeli v nagradni igri s še enim slovenskim igralcem, ki ga prav tako vsi dobro poznamo.

Vsak, ki se vsaj malo spozna na košarko, pa tudi tisti, ki ne, vedo, kdo je Zoran Dragić. Po domače Zoki.

Malokdo pa ima ta privilegij, da bi lahko z Zokijem delil tudi njegovo intimo oziroma zgodbe iz privatnega življenja. Razen Aktualovih poslušalcev.

Zorana Dragića bomo povprašali tudi po stvareh, ki nimajo veze s košarko in se v resnici dogajajo vsem. Pogovarjali se bomo o najstniških časih, ljubezenskih, bratovskih in drugih peripetijah ter lumparijah, ki so se mu zgodile v življenju.

A ne bomo povedali vsega. Vsaj ne takoj. Za začetek bomo povedali le del zgodbe, dokončali pa jo boste naši poslušalci. Tako bomo dobili tudi sliko, kako Zorana Dragića doživljate vi. Ne bomo iskali pravilnega nadaljevanja, ampak samo vaša pričakovanja.

Za nagrado bo dovolj že, da sodelujete in nam na Aktualovo tajnico (041 30 40 50) poveste svoj zaključek zgodbe. Od 21. 1. do 27. 1. se boste tako potegovali za štiri pare VIP vstopnic in dva para Delux vstopnic, ki omogočata spremljanje tekme tik ob parketu.

 Splošni pogoji