TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:53

LAGALA NAS MALA

TOSE PROESKI & TONY CETINSKI

19:50

NAUCI ME DA TE NE VOLIM

BARABE

19:47

SAMO LJUBEZEN

SESTRE

19:41

SEKUNDE

SEVERINA

19:38

VINO IN KITARA

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

19:34

NONONO

INES ERBUS

12. 08. 2022 13:40 | TV

POIŠČI VSILJIVCA

Nekatere stvari pašejo v vsak dom. In, ko jih enkrat imaš, si življenja brez njih ne predstavljaš več. Za vse, ki ste radi do potankosti urejeni, je obvezen pripomoček, recimo, likalnik. Pa ročni mešalnik za najboljši pire. Kdo si ne predstavlja jutra brez smutija? Ta ne more brez blenderja! Vse to in še več si lahko priborite v novi nagradni igri.

Nagradna igra Foto: RA

Kaj pa paše v vaš dom? Sodelujte v nagradni igri, v kateri Big Bang in Beko podeljujeta lepe nagrade in mogoče dobite prav to, kar si želite!

Od sobote, 13. 8. 2022, do petka, 19. 8. 2022, lahko sodelujete v nagradni igri s poslanim SMS-om na 4567 s ključnima besedama AKTUAL BEKO in od ponedeljka naprej pričakujete naš klic. Vsak dan pokličemo enega izžrebanca, ki mu povemo več zanimivih besednih zvez, on/-a pa mora poiskati vsiljivca!

Vsak dan od ponedeljka, 15. 8. 2022, do četrtka, 18. 9. 2022, bomo nekoga poklicali in mu dali priložnost, da si pribori eno od dnevnih nagrad BEKO; v petek, 19. 8. 2022, pa podelimo glavno nagrado: fantastičen hladilnik BEKO, ki ga podarja Big Bang.

BOGAT NAGRADNI SKLAD

Vsak dan vas bomo pričakali z drugim besednim izzivom, ki pa vam lahko prinese fantastične nagrade. Big Bang in Beko podarjata blender, likalnik, ročni mešalnik, sekljalnik, za veliki finale v petek pa še neprekosljivi hladilnik in zamrzovalnik Beko s tehnologijo HarvestFresh.

POPOLNA SVEŽINA S HLADILNIKI BEKO

Svežina, učinkovito hlajenje, nobenih neprijetnih vonjav vročini izpostavljene hrane … zdi se kot idealen poletni dan. Spoznajmo tehnologije hladilnikov Beko, ki poskrbijo, da idealen postane vaš vsak dan!

HarvestFresh

Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, smo pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo. Tako se vitamini sadju in zelenjavi ohranijo dlje.

beko-harvestfresh-min.jpg

NeoFrost

Prednost tehnologije NeoFrost je, da na zadnji steni hladilnika ni nabiranja kondenza, ledu in zmrzali – zato tudi odtajanje hladilnika za temeljito čiščenje hladilnika ni več potrebno. Dvojni sistem hlajenja omogoča enakomerno temperaturo zraka in 2x hitrejše hlajenje živil ter minimalna temperaturna nihanja, ki so posebej pomembna pri hrambi mesa in rib ter mlečnih izdelkov. Neofrost hladilniki so energetsko varčnejši in se umeščajo v energetski razred A++ in A+++, tako z NeoFrost hladilniki prihranite prav vsak dan! Zaradi učinkovitega sistema hlajenja pa so tudi tišji.

header.jpg

HygieneShield predal

Hladilniki iz družine HygieneShield črpajo navdih v sončnih žarkih in UV svetlobi. Razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča poseben HygieneShield predal in tehnologija UV svetlobe, ki deluje enakomerno po celotnem predalu. HygieneShield predal s pomočjo tehnologije UV svetlobe razkuži vse površine pakirane hrane znotraj predala in ohranja kar najvišjo kakovost hrane. Uniči kar 99 % bakterij in virusov!

Hladilnik_1.png

Beko aparate lahko najdete v Big Bang trgovinah in na www.bigbang.si.

SPLOŠNI POGOJI