TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

7:35

LIBAR

GIBONNI

7:35

LIBAR

GIBONNI

7:29

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

7:26

DAJ TEKILO

SASA LENDERO

7:21

DAJ TEKILO

SASA LENDERO

7:20

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

7:16

CESARICA

OLIVER DRAGOJEVIC

7:15

AKO ME OSTAVIS

MISO KOVAC

7:14

SVE BI SEKE LJUBILE MORNARE

JOLE

7:14

SVE BI SEKE LJUBILE MORNARE

MAGAZIN

01. 07. 2022 14:45 | M.H.

KOGA BI RES DOBRO NAMOČILI?

Nagradna igra Foto: RA

Na Aktualu imamo letos najbolj 'mokro' zabavo tega poletja! Skupaj se bomo malce pošalili, na svoj račun pa boste prišli vsi tisti, ki želite koga prav pošteno »namočiti«. »Namočenemu« pa bomo za tolažbo skupaj z Merkurjem omogočili super osvežitev za vroče poletne dni – bazen! V njem se bo lahko namakal do onemoglosti in si tako še podaljšal čudovito poletje.

Na 041 30 40 50 nam sporočite, koga bi radi namočili in zakaj.

Vsak dan od ponedeljka, 4.7., do četrtka, 7.7., izmed sodelujočih nekoga izžrebamo in nagradimo z Merkurjevo darilno kartico v vrednosti 40 EUR.

V petek, 8.7., pa izžrebamo še glavnega nagrajenca, in sicer nekoga od predlaganih oseb, ki bi jih radi namočili, pokličemo in „namočimo“ tako, da si bo zapomnil za vedno. Za nagrado pa mu podarimo bazen s kovinsko konstrukcijo Intex Prism Frame, 366 x 99 cm.

300x250px-MERKUR-yellow.jpg
Uredite svoje poletje po svoje
Merkur

UREDITE SVOJE POLETJE PO SVOJE

Poletje si lahko »podaljšate« tudi doma, na svoji terasi ali vrtu z izbrano sezonsko ponudbo izdelkov iz Merkurja. Izbirate lahko med bazeni, žari, vrtnim pohištvom, ležalniki, senčniki in paviljoni – skratka vse, da si uredite svoje poletje, svojo teraso in svoje počitnice po svoje. Tudi če ste že končali svoj dopust, so vroči poletni dnevi še vedno tu, popestrite si jih z glasbo Aktuala in si podaljšajte počitnice na svoji terasi, ki jo lahko uredite z Merkurjevo bogato ponudbo sezonskih izdelkov. Preverite jo TUKAJ. Če ste v dilemi, kakšen bazen izbrati in kako poskrbeti, da boste dolgo časa uživali v njem, si preberite Merkurjeve nasvete

Splošni pogoji