TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

9:47

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

9:44

SKITNICA

JASNA ZLOKIC

03. 06. 2022 10:46 | E.A.

MAESTRO IN VAŠ ŠČEPEC NAVDIHA

Vse od Maestra v vaši kuhinji

Maestro v vaši kuhinji Foto: Maestro

Življenje je treba zajemati z veliko žlico, in če že, naj bo ta prav začinjena. Nekaterim paše tako, drugim drugače, nas pa predvsem zanima kako domači so z začimbami Aktualovi poslušalci. In prav to bomo ugotavljali od ponedeljka do petka, v nagradni igri 'Vaš ščepec navdiha' (za sodelovanje pošljite SMS na 4567 s ključnima besedama AKTUAL MAESTRO).

Naši voditelji bodo vsak dan, od ponedeljka 6.6., do petka, 10.6., predstavili eno od žar začimbnih mešanic Maestro in povedali, katere začimbe se skrivajo v kozarčku. Naloga poslušalcev pa bo, da si zapomnijo in ponovijo čim več začimb, ki so jih pred tem slišali v etru. Toliko kot si jih bodo zapomnili, toliko začimb Maestro bomo podarili. Če si jih bodo zapomnili več kot deset, obljubimo, da jim začimb v kuhinji zlepa ne bo zmanjkalo.

Tako kot vam ne more zmanjkati navdiha za ustvarjanje v kuhinji, če uporabljate začimbe Maestro. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Rojevajo pestrost in bogatost okusa. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine. Vonj po poletju in izvrstno pripravljen žar si lahko pričarate z Maestro začimbami, ki bo s svojimi naravnimi sestavinami in enostavno uporabo, postal številka ena v poletnem naboru začimb, še posebej na vašem pikniku.

Maestro-Grill-oglas-Obrazi-BZ-230x300+5mm-jun22.jpg
Maestro - ščepec navdiha
Maestro

Mešanice začimb za žar:

Mešanica začimb za žar Klasik: priročna uporaba na piknikih. Začimbno mešanico uporabljamo pri peki vseh vrst mesa, saj s svojo kombinacijo začimb daje žameten in fantastičen okus na žaru.

Mešanica začimb za žar Krompir: Skupaj z odkritjem Amerike smo odkrili tudi, danes dobro znane, koristi krompirja. No, ni vam treba biti Kolumb, da bi ponovno odkrili njegove čare in našli nove načine, kako ga pripraviti. Samo dodajte mešanico začimb za krompir Maestro in dovolite, da vam njegov vedno odličen okus odpre nova obzorja, ki vsak obrok spremenijo v fantastično in vznemirljivo okusno avanturo.

Mešanica začimb za žar Riba: Priprava rib je lahko zahtevna, zato smo našli način, kako vam pomagati, da boste na koncu vedno uživali v okusnem obroku. Mešanica začimb za ribe Maestro je namenjena belim ali modrim, morskim ali sladkovodnim ribam in ne glede na vrsto bo s svojimi naravnimi sestavinami potegnila iz njih tisto najboljše. Morska sol, začimbe in zelenjava bodo poudarile njihove najboljše strani, vendar ne bodo prevladale nad njihovim naravnim okusom.

Mešanica začimb za žar Zelenjava: Tudi brez mesa na pikniku ni dolgčas. Šele z mešanico pravih začimb, zelenjava na žaru razvije poln okus.

Splošni pogoji