TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:43

OTVORI MI DRAGA

JOLE

10:39

SVE IL' NISTA

E.T. & BARUNI

10:33

NAJLEPSA SI

VICTORY

10:28

NE DIRAJ MOJU LJUBAV 2015

DAVOR RADOLFI

10:24

ONA ME OSTAVLJA

JASMIN STAVROS

10:19

ZA CILI ZIVOT

TANJA ZAGAR & KLAPA SUFIT

10:16

ZASTO DA NE UZMEM NJU

DANI STIPANICEV

10:12

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

10:09

SOKOLE

DRAZEN ZECIC

10:04

DALMACIJO SRCE OCA MOGA

IVANA KOVAC & KLAPA BUNARI

27. 05. 2022 13:41 | M.H.

Mesar Anton - vedno pravi odgovor

Nagradna igra Foto: RA

Na Aktualu bomo z zabavno nagradno igro tudi letos poskrbeli, da bodo na vašem naslednjem pikniku zadišali vrhunski izdelki za žar mesarja Antona iz Kamnika. In ker je ena od skrivnosti dobrega žara tudi prava izbira mesa, je bo zagotovljen!

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavite preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL ANTON.

Vsak dan od ponedeljka, 30.5. do petka, 3.6. izžrebamo in pokličemo sodelujočega, ki pa mora na vsako zastavljeno vprašanje ogovoriti z „Mesar Anton iz Kamnika“.

Če vsakič pravilno odgovori, prejme dnevno nagrado – paket mesnin Anton za žar. Skupno podelimo 5 paketov, ki vsebujejo čevapčiče, odščipance, svinjska ribica, klobasa za žar …

meso-kamnik, izdelki-za-žar-anton, roštiljada
Izdelki za žar Anton
Meso Kamnik

Tradicija mesarske obrti

Skupina Farme Ihan že vrsto let neguje tradicijo mesarske obrti in domačih kolin. Za vas pripravljajo široko paleto mesa in mesnih izdelkov iz izbranih surovin sledljivega porekla, ki jim dodajo vse tiste začimbe, ki so od nekdaj sodile v slovenske kuhinje. Odlikuje jih vrhunska kakovost povezana s tradicijo, združena v slasten domač okus in zapeljiv vonj. Pripravljeno s spoštovanjem do hrane po recepturah, ki so ljudem domače in blizu.

Vzreja živali poteka v lastni vertikalni verigi na farmah in kooperacijskih kmetijah v skladu s ciljem, da bi zagotovili etično in odgovorno ravnanje z živalmi ter hkrati dosegli najvišjo kakovost mesa. Z nakupom slovenskega mesa varujete okolje, podpirate slovensko kmetijstvo in zagotovljeno kakovost. Skrbno nadzorovano pot od rejca do mize potrjuje certifikat International Featured Standard, ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil. Kakovost govejega mesa potrjuje tudi certifikat nacionalne sheme kakovosti »Izbrana kakovost«.

Anton poskrbi za okusen piknik

Sezona peke na žaru je tu. Ko načrtujete piknik ali vrtno zabavo s hrano na žaru, izberite res kakovostno meso. Mesni izdelki Anton iz Mesa Kamnik temeljijo na tradicionalnih recepturah klasičnih okusov kamniške kuhinje in so narejeni le iz prvovrstnih kosov svežega svinjskega in govejega mesa.

Za popoln piknik bodo poskrbeli Leskovački čevapčiči Anton, ki so jih potrošniki ocenili za najboljše na trgu in jim podelili pečat Izbran produkt leta 2022. Pravo specialiteto predstavljajo Kamniški odščipanci, nagrajeni z zlato Agro 2021. Novost na trgu so ražnjiči Anton, ki jih dopolnite še s pleskavicami, klobasami ali pečenicami za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. V pestri ponudbi mesnih izdelkov Anton za žar najdete tudi širok nabor izdelkov brez glutena, laktoze, soje, umetnih barvil in E-jev.

Ko izberete blagovno znamko Anton, lahko zaupate dolgoletni tradiciji mesarske obrti v lokalnem kamniškem okolju in prepričanju, da je le najboljše dovolj dobro.

Anton, vemo, dobro jemo.

Več na anton.si

meso-kamnik, izdelki-za-žar-anton, roštiljada
Izdelki za žar Anton
Meso Kamnik

Splošni pogoji