TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:25

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

5:20

LJUBAVNA (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

5:16

DEKLETA

KINGSTON & PERO LOVSIN

5:12

TULUM

GIULIANO

5:09

DALMACIJO

DAVOR BORNO

4:59

FERNANDO

ABBA

4:55

MALENA

ZLATKO PEJAKOVIC

4:52

BIO SAM NAIVAN

DANIEL POPOVIC

4:49

KOT PTICA

VILI RESNIK

4:46

LIPA SI, LIPA

GORAN KARAN

20. 05. 2022 14:20 | M.H.

Poiščimo jo … v M Tehniki

Nagradna igra Foto: RA

Vsem se je že kdaj zgodilo, da smo v pralnem stroju izgubili nogavico, ki je med pranjem čudežno izginila. Na Aktualu pa smo izgubili besede, ki jih bomo skupaj iskali na oddelku bele tehnike v M Tehniki. Za iskanje pa vas bomo skupaj z M Tehniko tudi bogato nagradili.

Vsak dan od ponedeljka, 23.5., do petka, 27.5., bomo v eter predvajali en stavek, v katerem se bo ena beseda izgubila. Vaša naloga pa bo, da besedo poiščete in nam jo sporočite preko SMS-a na 4567 s ključnimi besedami AKTUAL M TEHNIKA + izgubljena beseda.

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo med pravilnimi odgovori izžrebali dnevnega nagrajenca, ki prejme 40 EUR dobroimetja za belo tehniko v M Tehniki.

V petek pa izmed vseh, ki boste v celem tednu sodelovali in pravilno odgovorili, izžrebamo še glavnega nagrajenca, ki prejme kar 500 EUR dobroimetja za belo tehniko v M Tehniki.

iz FBja logo.JPG.png
Bela tehnika v M Tehniki
M Tehnika

M Tehnika – velika izbira bele tehnike

Danes si življenje težko predstavljamo brez bele tehnike. Perilo bi prali na roke, hrane ne bi mogli zamrzniti, da pa bi si skuhali kosilo, bi morali zakuriti ogenj. Nepredstavljivo, kajne?

Pri nakupu bele tehnike pa je pomembno, da si vzamete dovolj časa za razmislek, saj gre po navadi za veliko finančno naložbo.

Ne glede na to, katero belo tehniko kupujete, povprašajte in obiščite najbližjo M Tehniko, saj boste tako dobili najboljši nasvet iz prve roke. Tisti, ki pa vam je ljubše nakupovanje z domačega naslanjača, pa obiščite Spletno trgovino – mtehnika.si.

V M Tehniki so od 23. do 29. maja 2022 pripravili posebne dneve bele tehnike, kjer ob nakupu izbranih izdelkov, prejmete kar 15 % prihranek. Ponudba je res velika, zato preverite različne blagovne znamke.

V M Tehniki lahko izbirate med pralnimi, sušilnimi stroji, hladilniki, skrinjami, pečicami, ploščami, štedilniki, pomivalnimi stroji, mikrovalovnimi pečicami, napami… vrhunskih blagovnih znamk.  

Ob tem pa so vam na voljo tudi dodatne storitve:

- nakup na do 24 obrokov brez obresti: https://mtehnika.mercator.si/novice/304/z-mercator-pika-kartico-do-kar-24-obrokov-brez-obresti

- podaljšano jamstvo: https://mtehnika.mercator.si/storitve/5/podaljsano-jamstvo

- montaža in priklop: https://mtehnika.mercator.si/storitve/8/montaza-in-priklop

- možnost dostave aparata ter odvoz starega aparata

Splošni pogoji