TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:43

DAO BIH STO AMERIKA [RADIO EDIT]

JASMIN STAVROS

5:38

NE MORE SRCE KONTRA SEBE

KLAPA SUFIT

5:35

CE VERJAMES V LJUDI

KVATROPIRCI IN MANCA SPIK

5:29

JEDNA DODJE DRUGA ODE

DRAZEN ZECIC & MARKO SKUGOR

5:25

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

5:20

LJUBAVNA (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

5:16

DEKLETA

KINGSTON & PERO LOVSIN

5:12

TULUM

GIULIANO

5:09

DALMACIJO

DAVOR BORNO

4:59

FERNANDO

ABBA

22. 04. 2022 13:41 | RA

Ustvarjamo zgodbe s srečnim koncem

Nagradna igra Foto: RA

Večina pravljic ima srečen konec, tako kot tudi zgodbe, ki jih ustvarjajo pri Eurospinu. Ob novi Eurospinovi dobrodelni zgodbi pa se boste na Aktualu lahko potegovali tudi za super nagrade, saj bomo podelili bone Eurospin v skupni vrednosti 1.000 EUR!

Za sodelovanje v nagradni igri pošljite SMS na 4567 s ključnima besedama AKTUAL EUROSPIN. Vsak dan od ponedeljka, 25.4., do petka, 29.4., ter od ponedeljka, 2.5., do petka, 6.5., bomo nekoga izžrebali in vas postavili pred pravljični izziv.

Če boste odgovorili pravilno, prejmete bon Eurospin v vrednosti 100 EUR!

Eurospinove zgodbe s srečnim koncem

Eurospin in Zveza prijateljev mladine Slovenije sta letos že peto leto združila moči pri zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin.

Tudi tokrat so pripravili nekaj posebnega. Sredstva bodo zbirali s pomočjo dobrodelne slikanice, ki jo je spisal priznani pravljičar Žiga X Gombač.

Knjigica.JPG
Dobrodelna slikanica
RA

Kaj je zaklad na koncu mavrice?

Odgovor na vprašanje se skriva v dobrodelni slikanici, ki jo najdete samo v Eurospinu. Z nakupom boste prispevali 1 € v dobrodelne namene, celoten znesek od prodaje pa bomo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. V akciji sodelujejo trgovine Eurospin po vsej Sloveniji, saj res želijo otrokom omogočiti vsaj malo bolj brezskrbno otroštvo. Verjamejo, da je pomoč tistemu, ki jo potrebuje, največji zaklad.

Spodbujajo in nagrajujejo domišljijo

Vse otroke pa vabijo k sodelovanju v pravljičnem natečaju. Sodelovanje je enostavno. Pripravili so dodatno pravljico, ki ji manjkajo pomembni deli. Treba jih je dopolniti, da nastane čisto svoja zgodba. Torej z malo pomoči in s svojo bujno domišljijo lahko tudi vaš otrok postane pravljičar.

Vsi sodelujoči v pravljičnem natečaju bodo prejeli Eurospinov darilni bon v vrednosti 5 €, med vsemi sodelujočimi pa bodo izžrebali še 20 dobitnikov glavne nagrade za skupni obisk živalskega vrta.

Vsak otrok, ki bo ustvaril in poslal pravljico, pa bo za nagrado prejel še pravljico drugega otroka, ki tudi sodeluje v natečaju. Tako si bodo otroci med seboj izmenjali zgodbe in se povezali prek domišljije.

Več na eurospin.si

natecaj.png
Pravljični natečaj
RA

Splošni pogoji