TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:48

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

4:43

FERNANDO

ABBA

4:39

MALENA

ZLATKO PEJAKOVIC

4:39

BIO SAM NAIVAN

DANIEL POPOVIC

4:38

KOT PTICA

VILI RESNIK

4:35

LIPA SI, LIPA

GORAN KARAN

22. 10. 2021 11:55 | K. Š.

Aktualov izlet v domače kraje z Mercatorjem

Skupaj z Mercatorjem obiskujemo domače kraje, ki so znani po svoji tradiciji. Aktualovi voditelji se bodo tako potepali po Sloveniji in odkrivali tradicionalne kraje in navade. Pravilen odgovor kraja, kjer se potepamo, vam lahko prinese Mercatorjevo darilno kartico za 150 evrov.

Kam se bomo odpravili tokrat? Foto: Arhiv

Odkrivamo domače kraje in navade

Od ponedeljka, 25. 10., do petka, 29. 10. 2021, se bodo Aktualovi voditelji potepali po Sloveniji in obiskali pet krajev, ki so znani po svoji tradiciji, navadah, avtohtonih vrstah ...

V radijskem etru boste lahko vsak dan spremljali namige kraja, kjer smo, s pomočjo katerih si boste lahko prislužili bogato nagrado. Namigi vam bodo namreč razkrili, v katerem kraju se nahajamo. 

Vaša naloga bo, da takoj, ko uganete kraj, ki ga iščemo, pošljete  sms na 4567 z besedami AKTUAL + MERCATOR + IME KRAJA

Pravilen odgovor vam lahko prinese darilno kartico Mercator v vrednosti 150 evrov. 

Od nekdaj naše …

V podjetju Mercator čutijo dolžnost, da izpostavimo pomen pridelave avtohtonih, domačih in tradicionalnih sort in živalskih pasem ter njihovega ohranjanja kot del kulturne dediščine in pomemben prispevek k večji biotski raznovrstnosti na slovenskem podeželju.

Ponosni so na raznovrstno ponudbo lokalnih izdelkov, ki jo na njihovih policah zasledite pod oznako Radi imamo domače s prepoznavnim rdečim srčkom, in sodelovanje z več kot 160 lokalnimi dobavitelji in 20 kmetijskimi zadrugami.

Pri umeščanju domačih izdelkov v asortiman posamezne trgovine sledijo načelu lokalnosti. V okviru lokalne ponudbe tako sedaj na njihovih policah najdete tudi izdelke iz avtohtonih in tradicionalnih sort in pasem s prepoznavno oznako Od nekdaj naše s tradicijo.

Splošni pogoji nagradne igre