TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:15

ZUTO

NEDA UKRADEN

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

15. 10. 2021 12:18 | K. Š.

Spoznajte Maria iz Grupe Vigor v živo!

Ste si od nekdaj želeli spoznati Grupo Vigor, natančneje njihovega pevca Maria, in doživeti njihov koncert iz prve vrste? Potem imate fantastično priložnost, saj se vam sanje lahko izpolnijo že 23. oktobra na Oktoberfešti na Dolenjskem.

Bi radi spoznali Maria iz Grupe Vigor? Foto: Arhiv

Aktual deli srečo
Nepozabno srečanje se bo zgodilo na Oktoberfeština Dolenjskem 2021, v dvorani Leona Štuklja Novo Mesto, zato prosim za rezervacijo prostora za naslednji teden.
Na koncertu vas bomo osrečevali skupaj s Petkovo Pumpo in Aktualovo Galamo, Ansamblom Stil, Buryano – in seveda Grupo Vigor.

MEET & GREET: MARIO iz Grupe Vigor
V sklopu velike Oktoberfešte na Dolenjskem bodo za doživetje, ki ga zlepa ne boste pozabili poskrbeli na Aktualu, saj jim bodo omogočili srečanje z Mariem, obenem pa tudi uživanje na fantastičnem koncertu.

Sodelujte v nagradni igri z Aktualom
V nagradni igri lahko sodelujete tudi vi! Obiščite Facebook ali Instagram profil Radia Aktual in se prijavite ali pa – še bolje – kar pokličite nas.

Pokličite na telefonsko številko 041 30 40 50. Vaša naloga: prepričajte Grupo Vigor, da ste prav vi oboževalec številka ena.

V petek, 22. oktobra bodo na Aktualu razglasili nagrajence, ki bodo imeli to čast, da bodo spoznali, se družili in uživali z Mariem, potem pa še doživeli koncert iz prve vrste na nepozabni Oktoberfešti na Dolenjskem.