TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:20

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

14:17

DAN LJUBEZNI

PEPEL IN KRI

14:10

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

14:06

ZA CILI ZIVOT

TANJA ZAGAR & KLAPA SUFIT

13:52

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

13:49

ZAGRLI ME

PRAVILA IGRE

10. 09. 2021 12:09 | K. Š.

Uredite dom po svoje

V MERKURju že 125 let skrbijo, da je v domovih njihovih kupcev vse urejeno. Zato vas vabijo, da jih obiščete in skupaj z njimi »Uredite svoj dom po svoje«.

Uredite dom z nami Foto: Arhiv

Kako pa bi vi uredili svoj dom?

Uredite ga po svoje - z Merkurjem, kjer boste našli popolnoma vse! 

Pokličite na našo tajnico na številko 041 30 40 50 in nam zaupajte, kako bi svoj dom uredili po svoje. Vsak dan od ponedeljka do petka bomo v etru predvajali najbolj zanimive predloge. V petek, 17. septembra pa bomo enega srečneža tudi nagradili. Nagrajenec bo prejel Merkurjevo darilno kartico v vrednosti kar 350 evrov!

Situacija, v kateri smo se znašli v zadnjem letu in pol, je le še poudarila pomembnost doma.

Ta je postal zatočišče pred zunanjim svetom in še bolj kot kadarkoli prej je postalo pomembno, da se v svojem domu zares dobro počutimo. Z novo kampanjo želi MERKUR kupce navdihniti, da svoj dom ali vrt uredijo čisto po svojem okusu. Kot vodilni v branži jim namreč v trgovskih centrih ponujajo prav vse, da lahko to preprosto storijo – z veliko izbiro in široko ponudbo izdelkov ter strokovno pomočjo njihovih prodajnih svetovalcev. Ker verjamejo, da je vse mogoče urediti na bolje in skupaj to lahko storimo.

ŽE 125 LET SKRBIJO, DA JE VSE UREJENO
Že od nekdaj v MERKURju dobite vse, kar potrebujete za prenovo svojega doma in okolice. Še naprej se bodo trudili, da ustrežejo vašim željam in potrebam.

PONUJAJO ŠIROK ASORTIMENT IN VELIKO IZBIRO
S široko ponudbo skrbno izbranih izdelkov je v MERKURju poskrbljeno za najrazličnejše želje. Zagotavljajo vam izdelke različnih kakovostnih razredov, od najosnovnejših do izdelkov, ki vključujejo najnovejšo tehnologijo in sodoben dizajn.

NUDIJO MOŽNOSTI FINANCIRANJA
Za večje nakupe izbirajte med MERKURjevimi opcijami financiranja. Preverite vam najbolj ustrezno ponudbo tukaj.

MERKUR ZA BOLJŠI JUTRI
Zagotavljajo tudi rešitve trajnostne energetske oskrbe. S storitvami TEO si lahko zagotovite večje udobje bivanja ter varno in zanesljivo oskrbo vašega doma z energijo.

Splošni pogoji nagradne igre