TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

20:52

A CA JE LIPA

OLIVER BEREKIN

20:51

NA MORSKOME PLAVOM ZALU

FILM

20:51

MAMBO NO 5

LOU BEGA

20:47

BIZI SA MNOM MALA MOJA

GIULIANO

20:42

SINJORINA

MALIGANI

20:34

MOJA JE PJESMA LAGANA

PARNI VALJAK

20:31

LE ZAKAJ SI ZALOSTNA

101KA

20:26

NE DAJ DA TE SLOME

DRAZEN ZECIC

20:22

JAVI SE

KLAPA SUFIT

20:19

RUZO BILA

LUKA BASI & MARKO SKUGOR

03. 09. 2021 12:30 | N.S.

DO BREZPLAČNEGA GORIVA NA AKTUALU!

Podarimo kar 1000L brezplačnega goriva na bencinskem servisu Maxen!

Do goriva za celo leto na Aktualu! Foto: RA

Aktual in M Tehnika nagrajujeta! Vsak dan od ponedeljka, 6.9. do petka, 10.9. bomo na našem FB profilu objavili sliko z različnimi energenti. Vaša naloga je, da poveste natančno število energentov na sliki in označite prijatelja, s katerim največ časa preživite v avtomobilu!

Vsak dan od ponedeljka do petka podarimo poln rezervoar goriva (za cca. 70L), v petek, 10.9. pa izžrebamo srečneža, ki se bo celo leto vozil brez skrbi.

Med gospodarnostjo in udobjem bivanja – zase izberite najboljši energent

Ogrevanje prostorov je izrazito individualno, saj predstavlja način življenja in potrebe družine, odvisno pa je tudi od lege stanovanjskega objekta oziroma posebnosti regije, kjer nekdo živi. V primorski regiji tako številni stavijo na ogrevanje s klimo, medtem ko v gozdnatih predelih praviloma ogrevajo z lesom.

Ne glede na to, kje živimo, pa velja naslednje preprosto načelo gospodarnosti - ena nižja položnica na mesec manj, odžene skrb ali dve stran. Pri M Tehniki lahko izberete energent, ki bo kar najbolje zadovoljil vse vaše potrebe in prinašal najboljše izkoristke ogrevanja. V M Tehnika trgovinah lahko izbiramo med široko ponudbo lesnih in premogovnih briketov, bukovih drv in peletov, ob nakupu nad 200 evrov pa so tudi brezplačno dostavljeni na vaš dom. 

Ogrevanje z uplinjevalnimi kotli

Na trgu ni več mogoče kupiti klasičnih peči na drva za centralno ogrevanje, zato ima danes kupec, če želi ogrevati na drva, možnost nakupa uplinjevalnega kotla/peč na podpih, ki omogoča uplinjevalno tehniko zgorevanja.

Vsi ponujeni modeli iz M Tehnika ponudbe so na seznamu Eko Sklada in ob nakupu je zato mogoče uveljavljati subvencijo v višini do 60%, odvisno od modela in občine. Prav tako so vsi modeli primerni za novogradnje in starejše objekte.

Topla voda, s toplotnimi črpalkami

Toplotne črpalke predstavljajo odlično izbiro tistim, ki stavijo na ogrevanje s pomočjo obnovljivih virov energije - toplote sonca, akumulirane v zraku, zemlji ali vodi. V trgovinah M Tehnika lahko izbiramo med pestro ponudbo priznanih proizvajalcev toplotnih črpalk za sanitarno vodo, katere odlikuje tehnična izpopolnjenost, zanesljivost in varčnost.

Štedilniki na trda goriva

Mnogi se pri ogrevanju svojih počitniških hiš ali pri ogrevanju posameznih prostorov v stalnih bivališčih zato odločijo za štedilnike na trda goriva. V M Tehniki lahko izberemo tako tradicionalne rešitve, kot tudi inovativne štedilnike, ki se pri ogrevanju ponašajo z vizualnim izgledom kamina. Primerni so tudi za priključitev na centralne ogrevalne sisteme, hkrati pa lahko z njimi tudi kuhamo in pečemo. 

Peči - med tradicijo in sodobnostjo

Peči na trda goriva, plinske peči kot tudi klasični kamini na pelete zagotavljajo pestro ponudbo ogrevalnih sistemov, ki nudi velike toplotne izkoristke. Najbolj napredne med njimi nudijo tudi računalniško regulacijo moči delovanja, prav vse med njimi pa hitro dosežejo nastavljeno temperaturo prostora in jo učinkovito vzdržujejo. Najbolj zahtevni lahko v M Tehniki izbirajo tudi vodnimi kamini ali med pečmi, ki imajo funkcije samočiščenja gorilnih naprav in možnosti priklopa na sobne termostate. 

Ogrevanje s klimatskimi napravami

Kombinirane klimatske naprave niso namenjene zgolj hlajenju v poletnih mesecih, saj v gospodinjstvih lahko predstavljajo tudi pomemben način ogrevanja prostorov. V M Tehniki nudijo široko ponudbo klimatskih naprav, ki zagotavljajo enostavno namestitev v prostorih, hitro ogrevanje in tudi filtriranje morebitnih prašnih delcev v zraku. 

Drugi načini ogrevanja

IR paneli, kaloriferji, električni grelniki in radiatorji, konvektorji in električni oljni radiatorji mnogim predstavljajo rešitve za začasno ogrevanje, ogrevanje kopalnic in drugih manjših prostorov oziroma dopolnjevanje njihovih prevladujočih ogrevalnih sistemov. V M Tehnika trgovinah tako lahko izbirate med najrazličnejšimi rešitvami, ki zagotavljajo nenehoma ugodno bivalno klimo.

Zaupajte strokovnjakom notranjega ogrevanja, ki vedo, kako vaš dom vedno ohraniti optimalno topel

M Tehnika strokovnjaki širom Slovenije že niz let opremljajo tako starejše kot novogradnje z najoptimalnejšimi ogrevalnimi sistemi in drugimi dodatki, ki spodbujajo ugodno bivalno klimo.

Zakaj je M Tehnika najboljše mesto za izbiro pravega energenta in ogrevalne naprave:

  • M Tehnika se ponaša s široko izbiro različnih ogrevalnih naprav,
  • ob izbiri montaže se DDV pri nakupu zniža na 9,5%,
  • s pomočjo Pika kartice so možni tudi nakupi na obroke, brez obresti,
  • posebna ugodnost: koriščenje pik do konca izbranega bonitetnega obdobja (z zaključkom v januarju ali juliju) zagotavlja dodatne prihranke!

Obiščite M Tehnika Spletno trgovino in izkoristite priložnost brezplačne dostave pri nakupu nad 200 €, tudi pri nakupu energentov.

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)