TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:53

TISINA

MASSIMO

14:50

RISKIRAJ

IVAN ZAK

14:41

JAGODE IN COKOLADA

ROK N BAND

14:37

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

14:34

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

14:27

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

03. 09. 2021 10:20 | M.H.

Z Aktualom po znanje

Nagradna igra Foto: RA

Ker je znanje naše največje bogastvo, bomo na Aktualu poskrbeli, da ga boste imeli še več! Za vse, ki ste željni znanja, smo skupaj z B2, visoko, srednjo in višjo šolo, ponovno pripravili zabavno nagradno igro.

Od sobote, 4.9., do petka, 17.9.21, pokličite našo studijsko tajnico na 041 30 40 50 in povejte, zakaj si želite študirati. Lahko prijavite sebe, ali pa koga drugega.

Izmed sodelujočih vsak dan od ponedeljka do petka izžrebamo enega finalista, v petek, 17.9.21 pa med vsemi finalisti izžrebamo nagrajenca.

Nagrada: B2 podarja 1 leto šolnine za višješolska študijska programa Ekonomist ali Poslovni sekretar!

šola-b2, aktual
B2, najbolj prijazna šola
B2

B2 visoka, srednja in višja šola

Poslanstvo skupine B2 je pomagati ljudem, da z uporabo informacijske tehnologije povečajo svojo produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo.

Ustvarjajo trende razvoja na področju izobraževanja, e-izobraževanja, informacijskih rešitev in poslovne inteligence. Krepijo svojo vlogo na tržišču, se hitro odzivajo na novosti ter bogatijo svoje storitve s področja izobraževanja in informacijskih rešitev.

Na šolah so poslanstvo razširili in dajejo poudarek na kvalitetno izvajanje izobraževanja javnoveljavnih programov in posredovanje uporabnega znanja za poklicno uspešnost.

S sloganom NAJBOLJ PRIJAZNA ŠOLA želijo približati šolo vsakomur, ki bi rad napredoval pri svojem dosedanjem delu ali pridobil nov poklic.

Več na www.b2.eu in v spodnjem VIDEOPOSNETKU:

šola-b2, aktual
B2, najbolj prijazna šola
B2

Splošni pogoji