TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:40

ZADNJA NOC

ZAN SERCIC

2:35

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

2:29

SAM EN MAJHEN POLJUB

PETER LOVSIN

2:23

MACARENA

LOS DEL RIO

2:18

PLACEM

PRO ARTE

2:13

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

18. 06. 2021 10:15 | ŽG

Na Aktualu iščemo najlepši poletni spomin!

Sonce, morje, brezskrbni dnevi, sol na koži in … in tisti trenutek, ki ga ne boste nikoli pozabili. Kateri je? Delite ga z nami in pričarali vam bomo nagrado za ustvarjanje nepozabnih spominov.

Waya Forte Foto: RA

Iščemo poletje s trenutkom, ki ste si ga zapomnili

Nagrajujemo zgodbe, ki bodo tudi nas prežele s čustvi. Zato nas pokličite na številko 041 30 40 50 in nam zaupajte, s kom in kje ste že doživeli najlepše poletne spomine. Kje je to bilo, česa se spominjate in katera stvar je bila tista, ki je na vas naredila največji vtis.

Za ustvarjanje lepih spominov v prihodnosti bomo poskrbeli vsak dan od ponedeljka, 21.6.21 do petka, 25.6.21, saj bomo vsak dan nekoga izmed sodelujočih nagradili s paketom izdelkov WAYA®, ki ne smejo manjkati tudi v vaši potovalni lekarni.

Glavna nagrada pa je fantastičen instant fotoaparat FujiFilm Instax Mini 11, ki ga bomo enemu srečnežu izmed vseh sodelujočih podelili v petek, 25.6.21.

WAYA® Prava pot do urejene prebave – za poletje brez skrbi!

Če se med ustvarjanjem najlepših spominov morda kam odpravljate, pa v poletno lekarno nikar ne pozabite vključiti tudi kapsul WAYA ® Forte. Kapsule WAYA® Forte namreč poskrbijo za uravnoteženo črevesno mikrofloro.

Vsebujejo najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, katere uporaba se priporoča za tegobe, ki vas lahko doletijo tudi na počitnicah:

- pri zdravljenju akutne driske

- za preprečevanje driske ob zdravljenju z antibiotiki

- za zmanjšanje pogostosti okužb zgornjih dihal pri otrocih

- ob funkcionalni bolečini v trebuhu

Ena kapsula WAYA® Forte vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG.

Kapsule so namenjene odraslim in otrokom, starejšim od dveh let. Primerne so tudi za nosečnice in doječe matere, pa tudi za alergike, saj ne vsebujejo alergenov.

Na voljo v lekarnah.

Splošni pogoji