OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:07

TKO ZNA KAD

IXES

4:02

MORA JUZNA

MLADEN ZAPLATIC SPRIH

4:02

TKO ZNA KAD

IXES

3:56

VRAGU MALO, MENI DOSTA

VERSI

3:52

NEMA NATRAG

JASMIN STAVROS & UCITELJICE

3:48

ZA MENE

IVANA KOVAC

3:42

OSTANI TAJNA MOG ZIVOTA

JURE BRKLJACA

3:38

DA NIJE LJUBAVI

CRVENA JABUKA

3:33

I VE HAD THE TIME OF MY LIFE

BILL MEDLEY & JENNIFER WARNES

3:28

SVE ZA LJUBAV

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

04. 06. 2021 12:56 | N.S.

Moj partner, moj Maestro! Na Aktualu!

Moj partner, moj Maestro! Foto: RA

Kaj je boljšega od druženja s prijatelji? Druženje s prijatelji na Roštiljadi. Seveda ob spremljavi dobre pijače, glasbe in hrane z izvrstnimi začimbami in dišavnicami Maestro.


Z Maestrom smo pripravili vrhunsko poletno nagradno igro, ki vam prinese fantastično nagrado.


Kaj morate narediti?


Vsak dan od ponedeljka, 7.6. do petka, 11.6 pokličite na našo številko 041 30 40 50 in nam svojega partnerja opišite z eno začimbo.


Kakšen je vaš partner? Ali vaša partnerica? Je kot sol, kot poper, kot koriander …? Kaj pa kot meta ali rožmarin? Ne pozabite nam tudi zaupati, zakaj se vam zdi, da vašo najboljšo polovico opiše ravno ta začimba.


Vsak dan bomo enemu med vami podelili paket začimb Maestro, na koncu pa se boste potegovali še za glavno nagrado!


In kaj vsebuje glavna nagrada?


Na vas čaka celoten komplet za piknik - žar na oglje Napoleon, piknik nahrbtnik s priborom za štiri osebe, badminton s tremi žogicami za tri igre ter paket začimb Maestro.


Da pa bo doživetje še slajše, vam nagrado na dom dostavi MIRAN RUDAN!

Družina Maestro razveseljuje v vsaki kuhinji


Že več kot 6 desetletij je družina izdelkov Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč pri vsakodnevnem ustvarjanju jedi, ki so vam najbolj pri srcu. Vonj po poletju in izvrstno pripravljen žar pa si lahko pričarate z začimbami Maestro, ki bodo s svojimi naravnimi sestavinami in enostavno uporabo postale številka ena v vašem poletnem naboru začimb.


Mešanica začimb za žar Klasik: mešanica začimb za žar Klasik vam s svojo kombinacijo začimb nudi žameten in fantastičen okus na žaru.


Mešanica začimb za krompir: dovolite, da vam vedno odličen okus krompirja odpre nova obzorja, ki vsak obrok spremenijo v fantastično in vznemirljivo okusno avanturo.


Mešanica začimb za žar Riba je namenjena belim ali modrim, morskim ali sladkovodnim ribam in ne glede na vrsto bo s svojimi naravnimi sestavinami poudarila njihove najboljše strani, vendar ne bodo prevladala nad naravnim okusom ribe.


Mešanica začimb za žar Zelenjava bo na žaru razvila poln okus zelenjave, tako da vam na pikniku tudi brez mesa ne bo dolgčas.

maestro zacimbe.jpg
Maestro začimbe
RAČas je, da žaru pokažeš, kdo je šef!


Več na maestro.si.

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)